Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza265

Čaute baby,

ja mám opku o dva týždne v pondelok, chcela by som vedieť po akom čase ste fungovali už normálne, že sa vám dalo ísť do práce atd. Myslím normálnu administratívnu prácu, nič náročné na fyzičku...

jazz24

zajacik_006

osobne ho poznam,rozpravala som sa s nim,ale jeho pacientkou som nebola:)nechcela som tu rozprudit diskusiu v negativnom duchu,to bol len a len moj pocit z neho,hovorim,ze mozno mal zly den mozno aj ja som vnimala veci v ten den inak,ale vtedy bol proste nie podla mojho "vkusu"..ale ja som nebola jeho pacientkou tak to nie je dolezite a mozno je na vacsinu mily,ale ja mam s nim taku skusenost ako som napisala..sorry,ale ked bol taky nebudem hovorit,ze bol super,samozrejme hovorim iba za seba..

zajacik_006

jazz24
ak píšeš o Očenášovi,tak sa veľmi ale veľmi mýliš.On nie ten typ človeka,ako si myslíš,že by za peniaze urobil všetko. Nepoznáš ho osobne,nebola si jeho pacientkou,tak ja si ho musím zastať,že je to skvelý lekár a ešte o to viac,že má aj ľudský prístup a ja by som nikdy nešla k inému lekárovi. A určite dievčatá,ktoré boli u neho na opke,budú so mnou súhlasiť.

jazz24

wauka

ok,ja len hovorim moj nazor,na kazdeho moze posobit inak:)mozno mal len vtedy zly den:)nechcela som sa nikoho dotknut,pekne prsia robi,len mne ako clovek nesedel za tu chvilu co som ho videla:)tak bola by som len rada,keby to bol moj omyl:)

jazz24

Wauka

sa ani necudujem,ja som bola u neho na konzultacke ako doprovod s kamoskou,ked som este nemala prsia a podla mna je hrozny ten doktor,ako maju tu baby od neho pekne prsia,ale co sa tyka konzultacie tak oproti Cervenovi uplny amater podla mna..a pre prachy urobi vsetko..pristup katastrofalny!! !!

wauka

v SALVUS su uplne P*pici ludia,,,,,pan doktor pride kvoli mne z BA do LV ,,,lebo neako mu to nevyslo a po 7mej hadam tu uz bude,,zlaty je

leus

lucy
no aj mna len pri dotyku a to som zachvilu 5mesiacov po opke...
baby
a ako sa da zistit ci su rovnake implose/sono neukaze?/ mna uz aj to napadlo, mne sa zda jeden mensi ako druhy ci co

xantipa163

luciaaa1
ano, ta cierna je super, maximalne mi vyhovuje, ze je bez kostic a nejakych vypchavok, nikde zbytocne nic netlaci. :-)

Zuleko

baby,čo sa Vám páčia neónové podprsky,odporúčam novú Kolekciu v New Yorkeri(Krikľavá ružová a oranžová) a potom majú aj čierne s krikľavým lemovaním:-))veľmi pekné:-)