Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

Mery NR to je mi luto, ze si nemala kontrolu a vlastne ani nevies ci mas nieco s tym prsnikom. Ja som bola vcera vecer ukazat moj prsnik jednej doktorke z Medicoru, a ta ked ma pozrela tak ze si nemam robit starosti, vraj sa este usadi a zhora mam na nom este opuch tak si mam davat ten pas na noc. Tak mna trosku potesila, ale aj tak budem celkom spokojna nabuducu sobotu ked pojdem na kontrolu k dr. Cervenovi. Daj mi priebezne vediet ci sa ti to niejako meni ...

Zuleko

Mery NR
Presne na tú modrú so zeleným som pokukávala,krásna!:-)))Mne sa strašne páčia z VS podprsenky,ale bojím sa len tak objednávať na slepo a na rôznych stránkach,čo to predávajú kočky sú dosť predražené:-)

zuza265

len pre info, najnovšie info pre "nové baby" som našla, len nie to, či to môže byť aj takto, ked nemám ešte po operácii...

Mery NR

Zuleko
ja som tam videla tiež kráááásnu modrú s kriklavo zelenými ramienkami :-) Rita 149 má takú v galerke len v inej farbe losovú s oranžovými ramienkami.
mahulienka
dnešná kontrola sa nekonala, pôjdem až o mesiac :-( keby si išla skôr daj vedieť čo ti povedal tvoj doky na to dvojité prso
jazz24
aj ja keď som bola u Očenáša som čakala inú konzultačku. srandičky a hodinovú debatu, ale on taký nie je. je skôr taký kľudný pohoďák a hlavne veľký odborník. už týždeň po opke som mu volala na jeho mobil, lebo som mala problém so zapálenými žilami okolo jaziev, všetko mi krásne vysvetlil a upokojil ma a dnes tak isto keď som mu volala kvôli preloženej kontrole. viem, že sa na neho môžem spoľahnúť a že ma neodbije hoci kedy mu aj kvôli blbosti zavolám. možno tebe vážne nesadol, a máš právo vyjadriť aj ty svoj názor, preto som napísala aj ja svoj :-)

zuza265

čítala som asi 40 stránok teraz, avšak nedostala som sa k info, že ked sa chcem dostať ku galérii ale som pred operáciou spomínané dva týždne, nemôžem poslať fotku po operácii, môžem aj pred a potom neskôr po? rada by som si pozrela niečo takéto reálne, lebo trošku začínam mať strach, tak nech sa inšpirujem, že to za to stojí. Budem mať Nagor 370 anatom... :)

rita149

luciaaa1

no super, budu sa ti pacit Vs nohavicky, dobre sa nosia :-) som veeelmi zvedava na tie lavky ze ako ti sadnu potom aj ja objednam :-) ja si neviem vybrat, mne sa pacia skoro vsetky.Potom daj foto nech pozrem.rychlo celkom ti prisiel ten balik,super teda.

Zuelko

ano krasne su tie podprsky, ja mam tu lososovu z oranžovými ramienkami, ona totalne svieti na tela ta podprska :-)