Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Rita149
A koľko sa tam platí poštovné a clo?Nevíde to niejak veľmi veľa,lebo keď už by som objednávala tak už by som toho asi viacej zobrala:-)

bimbi

Vladka
Ja neverim co tu citam:( presla som fotum vela stran dozadu a prezivala som s tebou obdobie reopky a viem, ze si si uz fakt vela zazila a vytrpela.. je mi to fakt luto, ze to takto dopadlo, ale vsetko sa deje pre nieco a nic nie je nahoda, asi to tak ma byt..drzim ti palce a ked budes mat pocit,ze chces a mozes napisat co sa udialo,budeme rady..drz sa!!!

Petulielienka

Vladka
Aj ja sa pripájam a držím palce nech si s prskami už len a len spokojná..Máš môj obdiv,po všetkom čím si si prešla a vytrpela a predsa Je z teba cítiť pozitívna energia,musíš byť silná žena!! Možno tuším čo sa bude diať (mozno sa mýlim) ale a ak je to ono pevne verím že to všetko dopadne v len a len tvoj prospech..potom daj vedieť,ešte raz držím palce!

leus

vladka
ale skoda, naozaj po tolkych peripetiach a co ta to stalo penazi a nervov :( ja by som to asi ale nenechala tak co sa tyka KE ;)

zajacik_006

Vladka19
pekne si ty odlož tie tvoje dva šutre a keď pojdeš do sveta,tak vopchaj do podprdy:-))). Ale nie,vieš,ze si robím srandu a to len preto,že cez to všetko čím si prešla,si nezabudla na úsmev a dobrú náladu. Z celého srdiečka ti prajem,aby si si život užila aj bez prsiek a hlavne bez zdravotných problémov.

nellyy

vladka19

držím päste, si silná kočka a vo všetko sa stotožňujem so xantipou. Cítim z toho čo píšeš, že dôveruješ doktorovi a to je hlavné...drž sa :)

xantipa163

vladka19
Nepis, ak sa ti neda, mozno ked pride ten spravny cas, je to na tebe.
Ja ti hlavne prajem, nech uz nemas ziadne komplikacie, nech sa stotoznis so svojimi prsiami aj bez implosov. Fakt ti drzim palce!!!!
Vie co to je, mat implantaty a potom ich zrazu nemat, v podstate som z toho az taky brutalny stres nemala, ale zas ked sa dalo tak som si ich dala znova. U mna nastastie bez komplikacii, klop, klop.
Ale uprimne ti poviem, kebyze si prejdem tym co ty, tak som mozno aj rada, ze su von.