Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

rita

dakujem..posli mi teda
dnes som odlepila prsnik a sla sa okupat, no a hned padol, nevies ako to riesit nech ten implos stale nebeha?

wauka

baby teraz som prisla z medikliniku ,,,,boli ochotní od 20.00 doteraz.....takze zmenili mi to na okruhle implose Mentor 400ml vysoky profil 5.1 projekcia ci co :D :D neako mi to tak vysvetlovali ze 375anatomicke su take iste velkostou ako 400 gulate,,,,tesim sa

Zuleko

povedal ze hej ,,ze jednej nemke robili aj 850ml

rita149

Zuelko

neviem prestne kolko stoji postovne ale neni to tak vela.najskvor sa tam zaregistruj na ich starneke a potom si sprav objednavku a uvidis sumu , az potom zadavas cislo platobnej karty, ked sa ti bude zdat vela tak neobjednas, ale je to ok, stoji to zato :-)

rita149

nellyy

na original stranke VS kupujem, ale aj od jednej baby ta mi objedna co chcem, ak budes mat zaujem poslem ti email na nu.