Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

BABYmica
sú fajn :-) môžem sa spýtať prečo máš prelepené bradavky, alebo sme mali všetky od Červeňa? ja som si podprdu tiež ako rita odopla len po týždni, dovtedy som prská ani nevidela :-)
luciaaa1
dala si si preč z galerky ostatné fotky? na tú modrú podprsku z NY sa chystám aj ja :-)
Zuleko
to fakt chceš ísť až do Prahy? budeš to mať riadne ďaleko na kontroly..

Zuleko

babymica09
Ja som mala také bolesti chrbta,že som nevedela vôbec spať,nehovoriac o tom,že celý život spím na bruchu ako rozčapená žaba,mne veľmi pomohli stilnox tabletky na spánok:-)

Zuleko

Luciaaa1
Áno idem do väčších,teda aspoň plánujem,dať si OP júl/august inak mi to nevychádza,pravdepodobne k Očenášovi,alebo ak nastane tam problém tak k Mudr.Pulsovi,čo robil prsia aj tej češke Julii Zugarovej,on mi odpísal,že nie je problém dať väčšie imploše samozrejme ma najprv musí vidieť a že by sme vedeli naplánovať všetko v jeden deň(predooperačné,konzultačku a aj OP)ale skôr som za toho Očenáša,keby,že idem do Prahy,musím meniť peniaze,je to o hodne ďalej atď:-)Takže uvidíme:-)

rita149

BABYmica09

nebojsa odpuchnú a budu ešte krajšie.Bolesť chrbta presne viem akú máš,ja som spávala v polosede takže viem o čom píšeš. Ja som nenatierala chrbat , ja som si len ibalgin 400 davala.a tak som si zvykla na chrbte spať ze tak spávam dodnes, chvíľku som na bokoch ale aj tak sa ráno zobudím na chrbte.Len vydrž!

BABYmica09

Rita149
Dakujem:) bola som velmi zvedava na ne fakt minutka co som dala dOle podprdu, no fotka z predu sa mi nepodarila. Ma to byt 400 ml snad to zajacik opravi ked bude mat cas:)
Ty mas krasne prska ,tie moje su este moc spuchnute a bolave a o bolestiach chrbta ani nehovorim

rita149

BABYmica09

obdivujem ta, mas odvahu dat dole podprsku 2 dni po opke :-) ja som ani len nenakukla na ne čo som sa bala :-) ale paradne su!!! len ta velkost 40ml mi nejak nesedí :-)))

rita149

luciaaa1

mame rovnaku podprsku tu lososovu :-)
plavky su ti podla mna super, nechaj si ich , dobre to vyzera! krasne prska mas!!!