Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Drndula
No uz som poslala dve fotky zajacikovi , cvakla som sa sama narychlo lebo mama nie a nie prist , pridala som jednu z boku zatial lebo ma zacali pobolievat bez podprdy a nevedela som sa dobre odfotit zpredu...
Mna este len caka to zhananie podprd, nemam ziadne! No urcite budem nosit poctivo pooperacnu aspon mesiac aj cez den, bojim sa ze by mi poklesli nedajboze ako tu niektore baby pisali.
Vies co ja rano nejak netrpim lebo sa stale mrvim nespim dobre take 3 hodky, potom sibsadnem, pochodim a zas dokola az dorana, cize nemaju kedy skameniet:)
Inak ked prida zajacik fotky pozri si lave prsko naspodu ako keby trosku videlo obrys implosu, dufam ze to je len opuch ze sa to napravi

rita149

luciaaa1

kolarium nie je az taka novinky, ale je to nove.je to dobre na pokozku, skne, strie, jazvy, napne to krasne pokozu a mas ju vlacnu.Vyskusaj bude sa ti to pačit :-)

anett101

lilabmw

pekne prsia mas aj tie plavky co tam maš ružove su brutalne...ja som zvedava ci ja dopadnem takto dobre teraz idem len na konzultaciu v january 2012 chcem ist na operaciu uvidim co povie dr Guba. ci bude mat volne ...

tak stale tu sledujem co pisete a tak kazda info je mi dobra.

zuza265

drndula

to som chcela počuť, či je to vlastne "povinné". Čítala som, že ak nekážu, tak dávajú nejakú injekciu či čo... ale ďakujem za info :)

zuza265

kolko g je kolko ml? lebo sa v tom nejak strácam, vy tu hovoríte o ml ale ja viem len že budem mať 370 g Nagor, viete mi to niekto premeniť na tie vaše ml? prosííím

drndula

babymica,

a poviem ti ze keby mi niekto hodi peniaze na stol a povie ci pojdem este raz do toh, ISLA BY SOM.....ono clovek velmi rychlo zabudne nat u bolest ked vidi to krasne co ma pred sebou,v zrkadle...
apropoooo, dnes som kupila plavkyy...v HM, neodolala som...a uz som videla dalsie paradne....:D

drndula

wauka,

ja mam 166cm.
ty sa pekne len spo,liehaj na dokyho a tvoj usudok, kasli na ne, to je uplne skreslujuce, mat tu istu velkost na roznych typoch hrudnikov...som zvedava co povie Babymica, mame rovnake, ako bude ona s nimi vyzerat...mizno bude vacsie alebo mozno mensie, mozno rovnake..to je tazko,
ved si hovorila dokymu aku mas predstavu, tak sa neboj, on to ma isto v oku a dospeli ste k nejakemu konsezu...
to neznamena, ze ked oni maju objem 300 musia ich mat ako balony alebo naopak, ty s objemom 400...uvidis vo finale,mne to s mojim zakladom a so 400kami urobilo take tri az tria polky...co som aj chcela.a mam siroky hrudnik a ramena, cize tiez to nevyzera nejako obrie, navyse ja som aj dr. povedala ze som mohla ist aj do vacsich, ako ma napr.LUciaa, ved si zober, ze ona s implosmi 500kami ma obvod cez 89, a to ja mam so 400...

drndula

BabyMica,

he he he...to by osm veru neposielala implose,radsej tie fotky..:D
nooo veru, uz ti bude len a len lepsie kazdym dnom, aj ked ot mozno este chvilu potrva, prve dni skoro cely den a potom uz neskor snad iba tie rana a vstavania z postele, ja som mala taku bolest a tak mi strpli, stvrdli vzdy rano ze som to musela pekne dlho predychavat kym bolest odoznela a mohla som fungovat..
a som veru zvedava na fotkyy....:DDD