Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

mery

odpísala som, hadam to pride, jedine poštu od teba mi hodilo do "nevyžiadane" všetky maily od bab mam v doručenej..

wauka

MERYNR

neskutočné kozy mas :D krasa ach totalne jak gulate...ked mi spravi take krasne ako mas ty ja mu vybozkam ruky

luciaaa1

Petulielienka

ideš do eurovei? ak ano, mohli by sme am dať s detmi niekedy stretko ;-) ja som kupovala 75D a krasne sadli, a ešte som tam nejaku jednu Dčkovu videla..inak same menšie, ale ja som sa ponahlala, ani som neskušala, lebo maly zaspal v kočíku a letela som domov, s tým že ked nesadnu mam smolu, nemenia spodne pradlo, mala som šťastie :-)

luciaaa1

Ahojte :-)

idem odpísať, čo som už včera nemohla, musela som isť k malemu a doteraz sme boli vonku v eurovei na nabreží, takže som si po ceste kupila v NY tie dve podprsky a odfotila som ešte tie pasikave plavky čo predavam ;-)

fotky budu až ked zajko napíše :-)

idem si vas prečítať, je mi luto že nestíham nič :-(