Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dominicka

Ahojte chcela by som Vás poprosiť o rady. Mám v plane si dat spraviť prsia len by chcela vedieť či to bolí, veľmi sa bojím. Chcela by som ísť doktorovi MUDr. Dušan Červeňovi máte skusenosti ? Počula som že je veľmi dobrý.A chcela by som sa spýtať ako ste si vyberali že koľko ml si dáte. Ďakujem..

gabuliacik

Babymica
Uplne paradne ich mas
Luciaaa1
Ty ich mas tiez krasne
Baby, ja uz odratavam,v sobotu idem na tooo,tesim sa,je to normalne?

luciaaa1

babymica

parada x-) krasne ich maš, dokonale, prečo ti oblepoval dvorce? najprv som myslela že ti asi cez ne daval imploše, ale pozeram že asi spod pazuch

zuleko

super, teším sa, že ti to nakoniec vyjde :-)))budem ti potom chodiť slintať do fotoblogu a zavidieť :-D ale v dobrom, škoda, že som netušila predtým ako budu moje vyzerať, šla by som do väčších, ešte doktr sa rano pred operaciou zhrozil, že prečo tam mam 500ml, tak som mu vysvetlila že to navrhol on :-))))

Petulielienka

ešte si mohla skusiť avion, či tam nie su..no mala som asi šťastie, ale dobre mi šibe z podprseniek, mam ich už hrozne vela :-D

luciaaa1

Mery NR

nie nezmazala som fotky, žial môj jediný fotoblog blbne :-( :-( ked pošlem zajačikovi nove fotky, tie predachadzajuce sa zmažú :-( aj zajka mi je luto, že ma s tými mojimi fotkami taku oštaru :-( a mna mrzí, že sa mažú..nevieme prečo

leus

mery
no nemozes, aspon prve tri mesiace by si mala dodrziavat si mozes zle spravit...a brusaky...hm aj ja som skoro chcela s nimi zacat ale prsia nepustili, mna to bolelo