Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

0705bubu

zatiaľ som na tom tak, že nechávam tých 310 ml...mám dosť času na rozmyslenie, takže uvidíme... :-)

Mery NR

leus
kľudový režim už pár týždňov vôbec :-( aj dnes som ťahala malého hore po schodoch v kočíku. tento týždeň som začala aj s brušákmi. myslela som si, že po 6 tt už môžem všetko ako pred opkou, ale asi nie :-((

Mery NR

Petulienka
no riadne som sa vyplašila, lebo som sedela pred telkou a ja že čo ma tam štípe a pozriem sa a trošku krvy na konci jazvy. ale už viem, čo to bude. mne tam trčal vnútorný steh a mne sa zdá, že ten mi odpadol a preto tá krv. je to len malilinká ranka ako špendlíková hlavička. okolo ma nič nebolí, podľa mňa to bude len povrchové, tak si to teraz natieram s repíkom

Petulielienka

Mery
Moc? Ja som mala hrozne problémy a asi aj dva mesiace s jazvou po cisárskom,stále mi mokvala,hnisala a miestami krvácala..viem že je to asi rozdiel,ale ja som si dávala nato Betadine a ten robí úplne zázraky..ale mala by si asi zavolať dokymu,kurňajs tuším mimo ohroznenia niesme nikdy..ako tu už raz niekto spomínal so silukónmi je starosť celý život

0705bubu

babenky ktore ste tu uz dlhsie neviete ake ma LUXURY velkost a druh?? nece sa mi to hladat tolko dozadu..dakujeeem

Mery NR

BABY
šlak ma trafí. som 6 týždňov po opke a pred chvíľou som si všimla, že sa mi pootvorila už zahojená jazva a tečie mi z ranky krv.. kurník a ja že som už mimo ohrozenia :-((

Petulielienka

Luciaaa
Ani jedna D-čkova z tej rady! ;-)) ale kúpila som inú no je pravda že z veľkosti 75D ich tam je celkovo málo zo vsetkych..a hej v Eurovei som bola,nieje problém môžme dat babyrande kedykoľvek od budúceho týždňa ;-)
Babymica
Parádne!!!! Už teraz vyzerajú perfetkné,tiež má zaujíma prečo si mala bradavky prelepené,mne ich Červen nelepil..inak naozaj odvaha dať podprdu dole,ja som do stehov ani len so zipsom nepohla ;-)))

Zuleko

Mery NR
Nie nie k Očenášovi chcem ísť,len som písala,že ak by mi to neurobil on (čo si myslím,že nebude problém,keďže už dával aj 850ml)tak by som šla do Prahy,ale popravde do Prahy sa mi trepať vôbec nechce:-)

0705bubu

Slniecka ahojte tak ja konecne zajtra na konzultacku jooj a vecer sa hned s vami podelim o infosky ake, kolko a kedy :-)))

Barbarella

uz si si rozmyslela tu velkost?? :-)