Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Rita149,MeryNR, Petulielienka, Luciaaa1
Baby to som fakt jedina co si dala druhy den po opke dole podprdu? heheheh snad som to nepohnojila ale fakt len minutka to bola:)
Co sa tyka tych prelepenych dvorcov tak mi doktor vravel ze mi tlaci zlaza na ne ci co ja sama som nepochopila preco to lepi...ale mam svoje dvorce take vypukle mozno preto, rez mam pazuchou

Drndula
no 40 ml by mi vyplnilo akurat tak bradavky :)su dost velke o tyzden u doktora pofotim lepsie , z dialky lebo toto je dost blba fotka a neni to dobre vidno

BABYmica09

Zuleko
no ja som si dala lexaurin na spanie ale asi nezabera vzdy sa po styroch hodinach zobudim ako teraz napriklad a cumim do piatej do pc . vyskusam ten stilnox

lucy009

luciaaa1
dakujem za pochvalu:))), na tej fotke kde je vidiet pery to nejak skresluje :))v skutocnosti naozaj nie su velke:)
Zajtra poslem zajacikovi lepsiu foto a uvidis:)

Petulielienka

Gabuliacik
To je dobré že sa tešíš,budeš to lepšie znášať,ja som sa najskôr hrozne bála až sa mi o tom snívalo a v noci som sa budila že má bolia prsia ;-))) ale pred opkou pár dni som sa začala tešiť..v sobotu sa zobudíš s novým hrudníkom a poviem ti je to super pocit.Som necelý mesiac po a už teraz hovorím že by som išla kľudne zase ;-))
Domnicka
Je nás tu veľmi veľa čo sme boli u Červeňa,veľkosť ti navrhne on podľa tvojich kritérií a samozrejme stavby tela..len sa u neho dlho čaká na termín

valeryR

dominicka
Doktor Cerven je super, odbornik, aj clovek. Ja som u neho bola vo februari.
Kolko ml, tak to mi v podstate navrhol on, nie je vsak zle mat aj nejaku svoju predbeznu predstavu, kolko ml by si asi chcela, ze ci gulate, ci anatomy...
Ja som tiez sla s ucitou predstavou, doktor mi navrhol implose tak, aby to malo aj efekt a aby to zodpovedalo mojim poziadavkam.

drndula

Dominicka,

Bolesť po op Je veľmi relatívny pojem..závisí to od toho ako bolesť znášas a aký máš teda prah bolesti..no odhliadnuc od toho všetkého,bolesti má každá bez rozdielu...ale výsledok Je vždy opodstatneny za to všetko.rodila si už?