Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

drndula

moja aku mas vysku prosim ta,,,cím viac sa blizi opka tak som vystrasena zas,,,kamosky co maju implose ma strasia ze pri mojej vyske 160cm gulate 400ml su velmi velké,,lebo oni maju 300 ale vobec neni vidno ze maju :((

drndula

Babymuca,

Ty máš presne take isté na chlp pocity ako som mala ja po op...a chrbat dom neskir cítila viac ako prsia,muž musel robit tvrdu formu masáže,až dom plakala pri nej ale ra bolesť bola fajn

BABYmica09

Leus
Inak mala si pravdu s tym chrbatom, boli ma viac ako prsia ani spat sa mi neda koli tomu pripadam si ako stara babka :)

BABYmica09

Luciaaa1
Dakujem ti , ked som sa prebrala z narkozy tak mi bolo do placu ze ja krava to co som so sebou urobila ved som nebola celkom plocha ... Tak strasne ma to bolelo aj na zvracanie mi bolo, aj druhy den ked ma prepustili ale teraz je uz ovela lepsie a kazdu chvilu nakukam do podprdy a cakam na maminu nech ma vyfoti ;)))

luciaaa1

konečne som niečo dočítala :-)

KOLARIUM?

Rita 149

to je novinka? nikdy som o tom nepočula a solarku sa vyhybam, kvoli starnutiu pokožky a nechcem aby mi povybiehali pehy a znamienka

baby je to niekde aj v BA?

luciaaa1

zuleko

ďakujem za tip, na NY podprdy :-) a ideš teda do väčších? ku komu?

lucy009

krasne maš nove fotky a všimla som si aj pery, super! uplne prirodzene, ty chceš prečo do nich ešte niečo, ved ich maš velke :-)

lila bmw

prekrasne prsia:-) x-)

BABYmica09

gratulujem :-))) ja som presne po obidvoch operaciach lutovala, že načo som sa ja zdrava žena dobrovolne dala rezať, no ked prejde bolesť, tak už si len povieš že to za to stalo :-)