Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dominicka

ahojte ano rodila som mam jedno mimino a rodila som normálne nie cisa. Tá bolesť sa dá porovnať akože k porodu ? . A nemám ani moc predstavu lebo som ani veľa spravených prsníkov nevidela či guľaté ale som asi na 95 % rozohodnutá že spraviť si ich dám. Njaprv som chcela pred dieťatom ale rozhodla som sa že si dám spraviť až po.

Honey777

BABYmica09
neboj sa nie si sama ja som si tiez dala hned druhy den na chvilinku dole a ece som si ich natierala proti striam,strasne som sa bala,ci sa mi nespravia...a kamaratka si davala dole hned den po op a stale to obzerala :) sme sisnute ale nic sme si nespravili je to velmi individualne...ale uz si ju nedavaj pre istotu dole

nellyy

baby

ja som mala pôvodne termín na túto sobotu do PK a som už pomaly 8 týždňov po....len škoda, že som o tom to fŕe do opky nevedela, určite by som si pretlačila väčší objem :( Len u mňa to bolo šup - šup. Objednanie na konzultačku a opka, všetko beho 2 týždňou, tak som nevedela ani kde je sever. Som zvedavá čo mi povie doktor v nedelu na to moje padnuté prso :) už by som chcela cvičuť aj ja a takto to ešte nejde...

drndula

Babymica,

Podobný problém so spánkom mala aj katka54,Ja dom zase dobre spavala,no cez deň som ani oka nezazmurila a išla na maximum.

Zuleko

Luciaaa1
Veď ty maš tie prsia úplne božské:-))151 krát sa opakujem hehe:-))Ale ja to poznám,s chuťou rastie apetít:-)Možno po mojej OP budeš druhá,ktorá bude smerovať na plastiku so slovami pán doktorko ja by som si prosila 700ml:-)))))

Babymica
Pozerám že 01:51 si bola online,tieto stavy poznám:-))Ja som zo začiatku nespala NIČ!Až po tom čo som vzala Stilnox,ale je to na predpis,voľne ti ho nepredajú:/

BABYmica09

Gabuliacik
dakujem , aj ty budes mat zachvilu neboj:)
a ako ti pise Petulielienka je super ze sa tesis, aj ja som sa tesila no mesiac pred opkou som si do poslednej chvile nebola tak celkom ista a v duchu som si hovorila ze , boze naco do toho idem, bala som sa tej "neznamej" bolesti ktora ma caka. snivalo sa mi ze uz som v izbe ze ma maju operovat a ze som vobec nebola pripravena ze som si vsetko pozabudala a tak :)ale da sa to prezit a kazdym dnom mi je lepsie drzim palce!