Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dominicka

lilabmw

prosim ťa chcem sa ťa spýtať ako si tu mám pozreť tie galerie už mi tu drndula povedala že mam si najprv pozreť aké majú baby a nájsť inšpiráciu a rozhodnúť sa aké by som chcela lebo ja nemam vobec ani potuchy už som si tu prečítala ale 14 strán diskusky tak sa na mňa niečo nalepilo ďakujem...som antitalent na takéto veci

lilabmw

ZULEKO

Ja mam od Očenasa a max. spokojna ked opka niekedy tak jedine tam som 10 den po a ako keby som na ziadnej ani nebola robim uz vsetko v pohode len opatrne no.Neviem či to nie je tym ze to dava čiastocne pod sval ze to aj tak pekne vyzera aj sa to rychlo hoji.Ja som ani ziadne modriny ani nic nemala.

lilabmw

Leus

dakujem este jednu mam na nohe a teraz za necely mesiac idem na dalsiu na chrbat az na rameno sa to bude tahat tesim sa.

lilabmw

Ahojte baby tak ja som absolvovala tiez opku V Leviciach operoval ma Dr.Očenas a konnuzltaciu a kontroly vykonal Dr.Csendes konatel kliniky alebo veduci neviem presne.Ja nemozem krivučke slovo povedat na Dr. Očenasa mily vyrovnany no zlaty clovek.Najprv mi chcel dat len tie 375 lebo sme mali dve varianty ze bud 375 alebo 400 a najprv sa tvaril ze to bude vkusnejsie tych 375 a potom na operačke mi posuskal ze skusime tie 400 tak som bola rada a nakoniec ich aj mám.S klinikou ako takou Salvus v LE super setricky zlate vsetko hned vybavene.Ako v bavlnke sa o mna starali.V galerke mam foto ak chcete kuknite.Mam Mentor gulate vysoky profil 400 ml.Som 10 den po.

leus

vikiviki
tam v chirmede manzela neubytuju, pozri na nete, v KE su rozne ubytovne za dobru cenu, moj tiez prespal na jednej za dakych 10e

vikiviki

dievcata, co ste boli v chirmede....ako to je s noclahom pre manzela? je tam taka moznost alebo nejaky penzion? dik

Dominicka

drndula

Ďakuejem ti veľmi pekne za tvoju radu.No budem to musieť asi skonzulovať s dr. to bude asi najlepšie ale dobré sú aj tie vaše skúsenosti veľa to aj človaka posunie viac dotoho. Ja neviem ako si to mam pozriet heh, ja som taký antitalent. :(

drndula

Diminicka,

No ja by som to k pôrodu prirovnala;)) ale zavisi koľko si trpela ty,niekto odrodi za hodinu,niekto sa trápi aj pol dňa...nechcem ťa však lakat,uvidíš..Hihi

Dôležité je aby si mala predstavu ty o veľkosti,či si to väčších alebo nebsuch,či takých stredných.je nás tu mnoho,máme rôzne predstavy a požiadavky ns naše budúce poprsie,odporúčam návštevu galérie,Je ich rám veľa s rôznymi velkostamu niekde sa tam isto nájdeš a povieš-takéto chcem,závisí aj od proporcii tvojho hrudníka,tí čo di moze dať iná,tebe bude nevyhovujucr,treba konzultovať s dr.on sa ti bude snažiť vyjsť v ústrety a povie,čo moze zoperovat,za každú cenu nenastojit iba na svojom,majú to predsa uz v oku..držím palce

Dominicka

zajacik_006

Ahoj to ako si pozráte tie fotky? ja sa tu vobec nevyznám som tu ešte len 2 deň od včera. Dakujem