Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

lilabmw

a ocenas dava ciastocne pod sval??kks nato som sa aj zabudla spytat ci pod sval alebo zlazu alebo ciastocne pod sval mi to da :((

Dominicka

lilabmw

ďakujéém..a kde to potom nájdem tú galérku. Chcela by som inšpiráciu aké si mám dať spraviť aby som dr. Červeň vedela povedať že približne aké a aké mi on odporuči na konzulácii aby som tam neišla ako taká tupaňa že nič neviem :P

lilabmw

Dominicka

Presne ako hovori Ronie napis na galerie a uvidis ale nevim ci si to mozes kuk aj bez toho ze tam nepridas foto ,vyfot sa pred opkou teraz ake su a posli jej aspon to foto a potom si urcite budes moct nas pozerat vsetky :-)

lilabmw

petra 001
nie v pohode foto dost skresluju ale male urcite nie su.Take väčšie trojky nachybu a neviem ked sa ti zda malé tak zaleži co chce.Ja meriam len 165 a cvicim fitness takze som nechcela mat zase nejake 4ky by mi to zavadzalo

ronie

Dominicka
posli aktualne fotky svojich prs (to nevadi ze este nemas operaciu) zajacikovi na galeria@zoznam.sk spolu s tvojim nickom a ona ti na vymenu posle pristupove meno a heslo

lilabmw

wauka

Ja mam 400 a vysku 165 tak mozes kuk a nie je to nejake velke.Primerane k vyske by som povedala budu to tak väčsie 3 menšie 4 asi.Takze kludne do nich chod.

lilabmw

anett101

V januari 2012 tak to uz asi nestihas :-) a dakujem no dobre mi ich Dr.Očenas spravil je dobry .A no plavocky mam site nie kupovane preto take pekne a sranda tie plavky su lososove az do oranzova tak fotka skresluje trosku uz mi sije dalsie to je ako droga..:-)