Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

lilabmw,

ako dufam,ze si sa nenahnevala:) ako nohovorim,ze male,len ja mam podobny zaklad,sice mam 171 cm,chcem tiez 400 gulate ale chcela by som vacsie ked porovnam s tvojimi.mozno aj tycg 6 cm na vyske robi vela a mozno si sirsia v hrudniku,neviem no.ale pekne ich mas,to je jasne,velmi prirodzene.

0705bubu

ahojte baby tak po dnesnej konzultacii som mudra jak radio :-)) bola som u dr. Trsku v pd. doktor velmi sympaticky, prijemny, pokreslil ma ,pomeral ma , ponatahoval ze az au au ale dosledne az sa mi to nezdalo hihi :-)) a zaver ze ked sa preberem z opky budem vedet ake mi dal. dohodli sme nakoniec gulate co som rada aj ked viacej by mi odporucil anatomy kvoli malej asymetrii bradaviek cca 3 mm jedna nizsia, ze na gulatych to bude viac vidiet ale uprimne ja si nejdem vyrovnavat bradavky ja chcem plny hrudnik hihi tak sa zasmial. siroka zeš som dost aj priestoru tak mam dve moznosti ze donesie obe a na sale uvidi uff tak prva moznost gulate stredny profil na 12,8 cm rozmedzie od 325 do 360 ml a gulate vysoky profil od 365 do 410 ml ale ze on by sa nebal toho vysokeho hm tak neviem. ale konecny rozmer ze mi to urobi nejakych 8 cm viac na obvode co si myslim akurat kedze teraz mi nameral 74,5 cez prsia.takze krasne plne B mensie C ziadne bombise..ale tych 410 som sa zlakla som ratala tak 330 ale ked povedal tie rozmery tak veru asi radsej najviac ake sa mi daju dat:-)) a opku mam 20.4. juhuuu

lilabmw

anett101

no tažko povedat ja som dost malička 165 cm a mam 400 ml ale ja som nemala pred opkou nic skoro.Zalezi ake mas prska teraz svoje?A treba myslet aj nato ze vysledna operacia sa odvija aj od toho ake mas svoje prska teraz aspon zväčša aj tvar.A neviem co chces ci prirodzene alebo take nieco ako mam ja podla toho si zvol gulate alebo anatomy.Ja som prisla uz s tym ze chcem gulate a co sa tam da dat a teraz som spokojna ze som neisla do mensim by sa mi zdali male i ked na mojej vyske su akurat teraz vkusne ale zniesla by som este väčšie.Kojila si uz alebo mas svoje pevne prsia a nekojila si este?

anett101

lilabmw
hehe prepac ja neviem ani aky je rok,ako to leti no januar 2013 chcem ist dr gubovi. kolko mas ml ? a aku mas vysku ?strasne su pekne ja neviem kolko si mam dat kedze som dost vysoka mam 173cm a vahu 54kg nechcem ani velke ale ani zase male.Nez pojdem na konzultaciua chcem si urobi tnejaku predstavu.a ak sa smiem spytat kolko si zane dala ? :)

Lia86

Luciaaa1,

Neviem sa vynadivat na tvoje prska, nadhera, dokonale :) Kolko ml mas a kde si bola operovana? Prepac ak si to tu uz pisala, ale moc casto sem nechodim...

lilabmw

lili 1985

posli foto pred opkou na galeria@zoznam.sk a zajacik ti posle potom link oki?Potom uvidis vsetky prska nas vsetkych...teda aspon myslim ,mozno sa to da aj bez toho ale to neviem

lili 1985

poviete mi niekto kde si mozem pozret tu galeriu fotiek?ja si idem dat 400cc a chcem vediet jak to vyzera dakujem :-)