Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

0705bubu

tak to máš už za pár :-)
no mala by som dosť, keby mi doktor povedal, že veľkosť sa dozviete až po opke :-)
a kde budeš mať rez...? a typ implošov...?

Lelinka20

Baby

ahojte chcem sa opytat prosim poradte mi ak mate nejaka skusenosti.som skoro treti tyzden po operacii prs,rez mam pod prsom,a vcera som zistila ze sa mi zacali vnutorne stichy tlacit von cez rez,vyzera to ako by som mala dieru v reze,a nepekne mi to hnisa.chirurg mi to sice osetril,ale aj tak mam obavy,je mi jasne ze tie jazvy po reze uz nebudu pekne.ak mate niektora skusenosti,prosim napiste mi ako sa vam to vyliecilo a podobne.dakujem

leus

mam kamosku co ma silikony a tej toto vravim a ona:coooo?A ja uz dva roky navstevujem infrasaunu :)) ona o tom nevedela a zije :)
a mne nejde ani tak o infrasaunu ako o masaznu postel s lavovymi kamenmi, kde sa vyzaruje zaroven to infrasvetlo ...

Mery NR

leus
mne tiež tak hovorili pri prepustení z kliniky, že do infrasauny už viac nemôžem ísť, keďže mám imploše.. ale zas baby od Červeňa hovoria, že im doky povolil. ja by som to na tvojom mieste radšej neriskla

anett101

lilabmw
no take acka mam asi take male :D no ja mam hrudinik akurat nemam utly...no sak som zvedava asi koncom aprila idem na konzultaciu rozmyslam tiez nad 400ml stredny profil aby boli aj namne vidiet...
uvidim co povie.a ty si kolko po operacii ?viem ze si to tu pisala urcite niekde ale cele to necitam az tak :))

leus

minule som tu nahodila ci infrasauna ano alebo nie pri silikonoch,ale vsade po nete sa pise pri infrasaunach silikonove implantaty ako kontraindikacia, napr.:
infrasauna sa neodporuca :
-zenam v tehotenstve
- ženám so silikónovými implantátmi ....
Nedoporučuje sa používať infražiarenie osobám so silikónovými implantátmi.
z omlazeni od mudr. libora kmenta :Pokud máte v těle implantovány silikonové implantáty tak pro Vás infrasauna není vhodná
tak ja uz fakt nechapem...????

lilabmw

Petra 001 no tak ja som dala na prvy krat čo mi tam mohol Dr. dat a ked mas taky zaklad ako ja pevné A malé tak neviem či sa ti bude viac dat mne dal maximum a to bolo tych 400 a ono to inak vyzera na postave a inak samostane sak potom dam foto aj s postavou.A Co ja viem mne sa teda prirodzene vobec nezdaju.Musim spravit lepsie foto.A ty ked si vyssia na tebe budu este mensie vyzerat cim si vyssia tym sa to na tebe viac strati.

lilabmw

anett101
tipujem to na väčšie Ačka asi ci foto skresluje?Ked mas Ačka a výsku 173 a sice neviem este aka si ci mas utlky hrudnik alebo taka ze akurat ale to je fuk kazdopadne ti najlepsie Dr.poradi ale urcite musis mat aj ty prestavu ako chces aby prska vyzera ja som mu ukazala aj foto aj som mu povedala proste chcem gulate a co sa tam len na prvy krat zmesti a to aj mam.A ked pojdem na druhy nekedy co urcite pojdem tak si dam urcite aspon 600ml :-)