Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Anett 101 aj ked to tak nevyzera mne to spravila na mojej postave pekne balony.A ty ked si vyssia tak si daj tiez 400 ak sa ti bude dat.

lilabmw

Anett 101
no predtym si nepamätam presne ale okolo 75-78 neviem uz presne asi ale presne neviem a teraz mam 90 cm ma priatel meral

Barbarella

0705bubu

to, čo si sa ma pýtala, si fakt nepamätám, dosť rýchlo sa to tam zomlelo...
o napúšťaní silikónu počas operácie som ešte nepočula...zaujímavé, nejaká iná technika...

petra 001

lilabmw

no ved to,ze ked som vyssia,tak ci nevyzneju este mensie.a bohvie aku velkost mi navrhne,necham sa prekvapit,ale pod 400 neidem.ked uz si davat,tak nech to aj vidim:D a mozes mi este povedat aky si mala obvod prs predtym?alebo aspon obvod hrudnika

Mery NR

Lelinka20
a nerobíš si repíkové obklady na jazvy? ja som si ich s repíkom natierala každé ráno aj večer a krásne sa hojili. vyskúšaj, stiahne ti to ranku a rýchlejšie sa ti zahoja

0705bubu

barbarella

Trska robi len polytechy, a rez pod prsom, a povedal ze uvidi on ze dava pri operacii najprv nejaky vankus do prsa a napusta podla velkosti a potom to uvidi a co bude lepsie vyzerat taky implos potom da. ale rozdiel medzi strednym a vysokym ze je 1 cm ale ze uvidi tak som pokojna urcite sa nepreberiem s niecim co mi nebude sedet:-)) no veru za chvilu riesim predoperacnee uuuhhaaa. a je ozaj velky rozdiel trebars tvojich 33Oml eurosilikon a mojich 410 polytech mozno budeme mat rovnake velkosti konecne:-)) nevies tu vychodziu velkost aku ti cerven povedal ja mam tych 12,8 cm co je priestor pre implos..

lilabmw

Lelinka20

Fuha 3 tyzden sak to by si uz mala mat aj chrasticky prec.Zevraj uz po 2 tyzdnoch by mali byt v pohode.Ale neviem ti pomoct ja som svoje jazvicky este nevidela nakolko ich mam prelepene a som po 10 dni az utorok sa mozem hore prvy krat osprchovat a odlepit tie naplasti tak potom ti dam vediet dufam ze sa mi tie jazvicky pekne hoja.

lilabmw

anett 101

no tak ked nemas utly tak jedine 400ml skus a uvidis co ti povie nato Dr. ci sa to zmesti.Mne sa cvicenim zmensili na take co mozete v galerke vidiet sice predtym som tiez nic moc nemala ale po cviceni uz vobec nic.A som 10 den po opke.A dnes som uz soferovala 30 km a v pohode akurat som si trosku davala pozor pre istotu ale inak v pohode.