Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

lilabmw
no tak ja mam predoperacne urobene, implose su uz na klinike, dnes som si to overovala v Siklienke.. kojila som len 4t, ale prsia som mala pocas tehu a pri kojeni dost velke a potom, ked mi odislo mliecko, velmi mi padli, takze to ideme vyplnit a trosku zvacsit :-)

lilabmw

hm tak pekne velkosti ale predpokladam ze ty svoje male nemas alebo si uz kojila ked ti navrhol tolko?
Ja som sice na osmu dosla tak ako som mala este mi robili predoperacne som myslela ze o 10 uz najneskor bude potom a az o pol jednej ma operovali dobtedy som trpla lebo na klinike nejako pozabudli ze pridem a museli narychlo objednat a doviest implantaty ale vsetko ok

gabuliacik

Barbarella

ja som bola v polke januara na konzultacii a hned som dostala na zajtra termin. ale ja som mala stastie, myslim ze sa mu tam nieco vtedy len uvolnilo...

leus

tie ktore mate rez pod prsom, taky detajl:
jazva je presne v podprsnej ryhe ,ale ked zdvihnem ruky, silikon sa posuva asi 1cm nad jazvu a uz ju vidiet!Mate to?

gabuliacik

zlaticka dakujem za podporu, citim sa uplne v pohode, zistila som ze som s tym uplne vyrovnana a stotoznena, ze idem, myslim ze aj na bolest som pripravena. Idem k Červeňovi do PK, mam tam byt uz o 8h tak asi pojdem medzi prvymi :-)
a velkost? dala som si poslat dve, 445ml a 515ml a este s nim podebatim o tom rano...