Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

lilabmw

to aj mna zaujima co si platila a za co vsetko...sakra mne sa vobec nedari cely svet je proti mne ,,,ja neviem ci mi vyjde ta operacia....ale bojujem :D

Petulielienka

Gabuliacik
Držím palce na zajtra,daj tých 515 nech to uz stojí zato ;-) ja mám 450 a už sa mi začína máliť a to som len necelý mesiac po =D inak nezabudni tu colu,ak by ti bolo zle,dobre padne..ale musi byt vybublinkovaná..inak na 8-mu máte prísť určite všetky,nás bral podľa toho ako sme prišli ale niekto tu spomínal že si to určuje aj podľa toho čo ide komu robiť..každopádne chod skôr keby dačo budeš mat skôr po ;-))

gabuliacik

bubu
dakujem, len neviem ako spravit foto... to pri prevazovani mu mam supnut mobil nech ma pofoti?

xantipa
budem mat oblecene rifle take volne sirsie, a cierne adidas tenisky kt maju kriklave pasiky, tak to si vsimnes, podla tenisiek si myslim, ze som to ja :-)

0705bubu

barbarella

moja nie silikonom napusta neviem cim to ma taku pomocku vankusik ci co hihi zle sa to rozpisuje ale si to napumpuje a vidi ako to bude vyzerat ten prsnik no hadam sa to da pochopit hihi

gabuliacik

drzim vsetky koncatiny :-))
tuj tuj pre stastie