Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janica25

Lilsbmw prosim ta ake si mala pred opkov rozmery cez a pod prsia?mas ich velmi pekne take by som chcela aj ja.ja mam mat eurosil. 350VP a nechcem ziadne bomby.

gabuliacik

a co si nemam zabudnut? mam colu, papuce, pyzamo, hyg.potreby, peniaze v hotovosti, vsetky papiere potrebne...

xantipa163

gabuliacik

tak fajn, budem pozerat po topankach. :-)
Ja idem zajtra rano na kontrolu, tak ak ta uvidim, tak este v plnej sile pred opkou. :-)

xantipa163

nelly
tak ja idem nakoniec na kontrolu uz zajtra rano, som volala do BB, v nedelu by mi nemal kto odvarovat deti.

Ja som myslela, ze ides na kontrolu az o mesiac.

Petulielienka

Gabuliacik
No tak je pravda že dosť ma tie prsia "zmohutneli" celkovo ale mne sa páčia veľké koziská ;-) a koľko máš kg výšku a pod prsiami?