Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Helvetka
Pre vstup do albumov,musíš zaslať foto svojich pŕs samozrejme bez hlavy na daný email,inak sa do galérie nedostaneš,čo je dosť logické :-)

gabuliacik

helvetka
no vies, preco by sme ti mali ukazovat my prsia, ked ty neukazes? :-)
to mas ako vstup do albumu predsa

helvetka

ako tak citam, su tu niekde aj fotografie zien, co maju po operacii? Lebo ja som objednana na zvacsovanie prsnikov 12.04. doktor mi navrhol anatomicke - slzickove 295 ml, ale neviem si ich vobec predstavit. Ak by tu mala nejaka baba take, mozete mi napisat? Pripadne ak by som mohla vidiet foto :-)

helvetka

ako tak citam, su tu niekde aj fotografie zien, co maju po operacii? Lebo ja som objednana na zvacsovanie prsnikov 12.04. doktor mi navrhol anatomicke - slzickove 295 ml, ale neviem si ich vobec predstavit. Ak by tu mala nejaka baba take, mozete mi napisat? Pripadne ak by som mohla vidiet foto :-)

xantipa163

gabuliacik
mam tam byt o 8.00.
A myslim, ze mas komplet vybavu. Ani to pyzamo ti podla mna nebude treba, iba ked ti bude kosa, ja som si dala pyzamovy vrch len vecer, inak som si vystacila s pooperacnou podprdou, nohavickami a sexi antitrombotickymi nadkolienkami. :-) Ale to boli tie velke mrazy, si myslim, ze ho ani neoblecies. Hned rano pred opkou ti daju tie pancusky a anjelika, gatky si nechas na sebe.