Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

gossip_girl

kolarium je nieco podobne ako solarko,je to take ruzove svetlo, dobre na pokozku hlavne, vrasky, strie, jazvy , akne, proste celkovo na pokozku, je taka dobra vlacna nie je vysusena ako po solariu.Chodi sa tam tak na 20minut cca.ked chces mozes sa aj opalovat zaroven ale ja chodim do solarka zvlast a do kolaria len na regeneraciu pokozky, ale ked chces mozes to mat 2v1 :-)

gabuliacik

petulielienka
ja som na 99perc. rozhodnuta pre 445ml, myslim ze mi to uplne postaci a mojej chrbtici tiez :-) no ked tie moje budu vyzerat aspon z polovice ako tvoje budem happy

Petulielienka

Gabuliacik
Skoro ako ja;-) len ja mám o 5cm viac,vážim okolo 60 tak DO a pod prsiami mám 75 ..takže tie 515 budú bomby ;-)) Ale Dr vie čo robí,no som zvedava pre aké sa nakoniec rozhodneš,každopádne nezabudni tie foto na preveze ;-)

gabuliacik

aj ja som pred a ked som chcela poslala som... vytvoreny budes mat album a potom postupne aj po opke budes pridavat fotky