Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Katka

fakt? No super, pozrem to, dakujem.. Ako sa mas? Je uy lepsie s tou hrckou co si mala? A inak s tym profilom je to tak, ze sa ti zvacsi o tu velkost? Lebo si pisala ze mas 87 a tvoj profil bol 4,9 nie? tak mi to tak vychadza ked si mala 82, lebo ja by som chcela max 86-87

lilabmw

wauka

Uz som to pisala Zuleko ze 2642 so vsetkym predoperacne na klinike u nich rano,podprda gulate implose Mentor narkoza operacia

lilabmw

janica25 Fuha tak to neviem ale ked ma meral tak nieco okolo 70 ale kolko to neviem presne ci 75 alebo 78 neviem fakt ale mozem sa spytat potom na kontrole a teraz mam 90 vcera som sa merala a som drobna

Katka54

Gossip girl,
pozri na zlave dna, alebo na podobnej stranke niekde je dokonca 50% zlava na kolarium v Ba.:)

Rita,
kam na to chodis, do Nr?

lilabmw

Zuleko

2642 za vsetko gulate Implose noc na klinike so vsetkym aj s operaciou narkozou a jednu podpdu mas v cene druhu si musis kupit a este vlastne som platila tusim ale okolo 60 eur za predoperacne co mi robili tam priamo pred operaciou

lilabmw

takze celkovo som platila 2642 a to v cene som mala vsetko.Implose gulate Mentor jedna noc na klinike so vsetkym a jedna podprda v cene

gossip_girl

Rita,
To nemyslis vazne, jak ze som o tom nevedela? :D boze to musim vyskusat, vsak ja mam tolko strii:( ale myslis ze to nato zabera? Neviete kde je to v BA?

BABYmica09

Petulielienka
A aky je rozdiel medzi touto a tou od doktora? Ty si si ju kupila? Kedy pridas nove fotecky prs som zvedava ako sa ti vytvarovali mesiac po

Petulielienka

Babymica
U Dr.Čé si môžeš kúpiť po 3tytdnoch kosticovú na deň,na noc pooperačnú do 6tich
Baby koľko po opke sa môžem ísť kúpať? V utorok to bude u mňa mesiac,myslíte že ešte nehrozí aquapark?

BABYmica09

Honey777
Aj ja som sa bala strii lebo moja kamaratka co bola u dr.ce. tak ona bola uplne plocha a dala 400 VP na prvy krat a spravili sa jej strie na vrchu prs , preto som sa bala natierala som kremom 3 krat denne tyzden pred opkou .
Ale uz podprdu nedam dole bojom sa ze mi padne implos . Docitala som sa ze pooperacnu podprdu sa odporuca nosit 4 az 8 tyzdnov vkuse vo dne v noci ,nie je to nejak dlho?