Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Tak baby,uz som bola aj na wcku,sama som vstala,samozrejme,ze pod dohladom sestricky. Ale ked som si sadla,riadny tlak veru. No myslim,ze to krasne zvladam,som zo seba prekvapena. Uz trosku pijem vodu a dostala som piskotky.
Je mi jasne,ze si vsetky uzivate vonku slnko,ale pisem kym vladzem...

rita149

gossip_girl

malo by to pomoct aj na strie,teraba tam chodit aspoň 8 týždnou 3xtyzdene určite!

Katka54

kedže si zo ZM tak móžš chodit tam kde je aj solarium, vo dvore kde je Oregon.Ja tam chodim aj do solarka.Alebokeď chceš tak v NR v Mlynoch je take dermacentrum tam je tiež kolarium.

Ja som o kolariu vedeôa uz dávnejšie len som nemala nikdy čas tam ležat 20minut.Ale už som bola vyskúšať a je to super, pokožku mam jemnu ako keby bola nakremovana.Ak mate baby chu´t a možnosť len to vyskušajte, stoji to zato!

wauka

baby.ked si prelozim op u ocenasa o tyzden neskor,zaloha tych 300eur mi padne?asi neviem ist 11.4 az o tyzden nato:(

gabuliacik

Poslusne sa hlasim z druheho brehu. Isla som prva,tak uz som po. Bolest zatial ok. Oddychujem. Stretla som Xantipu,je to riadna kocka. Hlasim sa priebezne

lilabmw

Baby ako dlho mate nosit pooperacnu podprdu?mne kazal az 12 tyzdnov povedal 8 tyzdnov stale vo dne v noci a potom este 5 tyzdnov iba cez den no tak to neviem ci vydrzim silne pochybujem...

Honey777

BABYmica09
presne ako ti napisala petulielienka s tou poprdou....a aj ja som si prsia natierala ece pred opkou bo som sa bala spravili sa mi aj v puberte na zadocku strie a to som chudunka a nebol tam dajaky velky narast hmotnosti a baby v australii co boli so mnou a mali prsia robone- vela z nich tiez strie mali ale zo spodu-prepiskli to s velkostami tiez na 1.raz...teraz nemam ziadne, ale vravim aj ja som to nachvilinku dala dole a natrela a po 10.dnoch mozem na hodinku-dve byt bez tak vtedy som natierala poctivo :)