Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Lilabmw

No svoje mam take polky mi dr povedal a navrhnute mam 300 ml VP nagor rozmery 11,5/11/5,4 bojim sa trosku toho profilu lebo mi dr povedal ze mi to spravi 90 cez teraz mam 82, ale ked som si to tak skusala tak mne by stacilo tych 86-87 tie 90 sa mi uz zdali velke na mna.

lilabmw

dianas

som myslela na operaciu som cakala mesiac ani ne, na konzultaciu asi 2 tyzdne tusim .Zalezi aj odkial si v BA robi konzultacky utorky a stvrtky tusim.Treba si zavolat na recepciu a oni ta objednaju najblizsie ale nečakala som dlho.Behom 6 tyzdnov som mala konzultaciu a uz aj zoperovana .

lilabmw

dianas v Mediklinik v LE u Očenaasa som čakala ani nie mesiac a vlatne potom som tam ešte volala či nemožem o tyzden skor a nebol najmensi problem

dianas

Ahoj! Nevie niektora z vas ako dlho sa caka na konzultaciu a opku u dr.Trsku a Ocenasa.Ak ma niektora z vas male dieta,mozte mi poradit,ako ste to po operacii zvladali? Moja dcera sa po mne dost vesia a mazna. Dakujem za kazdu radu.

gossip_girl

Rita,
No ja prave skor nemozem;( chcela som velmi ist cez zimu, ale nemohla som, tak aspon ze v juni, lebo po lete by som uz nevydrzala. Radsej sa asi budem parit v pooperacnej ako dalsie leto s mojimi:D no a prave toho sa bojim ze budem mat este vacsie, chcela by som tak dva a polky ale tieto mi asi 3 spravia, tak este hladam velkost a pozeram tie profily ale zas vyska a sirka su potom u ine u inych velkosti jedine k mojej sedi 250 stredny profil kde je rovnaka vyska aj sirka len profil je 4,7 a u mojich 300 je 5,4. A ano idem k dr. Cervenovi dufam ze kym ja pojdem bude este robit take pekne prska:D haha no alebo jedine este krajsie.

Potesila si ma s tym kolarium, dufam ze to neni dalsi boom, lebo na strie som skusala vela veci a nic:(

Zuleko

Lenik
Musíš zaslať svoju fotku pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk a potom ti prídu potrebné inštrukcie,spravuje ju zajačik a je veľmi šikovná a rýchla,takže už dnes možno budeš mať info čo a ako:-)

Zuleko

Ronie
ďakujem pekne za info ohľadom pooperačnej,mne môj prvý doktor povedal,že ak by som si dala ešte raz zväčšiť kľudne mi môže ostať tá ista podprsenka,ale možno u Očenáša to je inak,všetko sa popýtam,ale ďakujem:-)