Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

vladka19
jasne chápem ... no poviem pravdu obdivujem Ta ako fakt a držím Ti palce pretože tvoj príbeh si pametám od začiatku a mrzí ma to ako ti to dopadlo ...

Lucy1990

xantipa163

Haha, vidis na to som sa zabudla opytat :-) a dokedy si treba preliepat jazvy? Ja ich mam tiez pekne, nemusim si na ne nic natierat uz len musia trochu zmaknut. Napr. v juni ideme na Siciliu, to este stale budem musiet prelepovat jazvy, alebo staci len nejaky silnejsi faktor natriet?

Lucy1990

xantipa163

Ano, boli sme tam ja, nelyy a moja spolubyvajuca Miska :-) mali sme milion otazok, obkukali sme sa navzajom no parada :-D skoda ze si nemohla aj ty, to by bola zostava :-)))

xantipa163

Ozaj, doktor mi vravel, ze infrasauna moze byt aj s implantatmi, hlavne s tymito novsimi, ze mozno pri tych starsich typoch sa neodporucalo. Informoval sa priamo u Siklienky, vraj to oni aj zistovali u vyrobcov, ale ze nie je problem s implantatmi v infrasaune.
Cvicit uz mozem, tak postupne, aj solarko sa da, ze ani nemusim jazvy preliepat, mam ich dobre zhojeje, staci natriet vyssim faktorom. Netreba ich (jazvy) vystavovat dlsie na priamom slnku, lebo tam lezime dlho, nie par minut v solarku.

xantipa163

Lucy1990
Hej, pozerala som mas ich krasne, sa ti pekne usadili, vyzeraju sice obrovske, ale prirodzene. :-) ja ich mam tiez make a aj ten lavy co bolel uz skoro neboli, len obcas v nom pichne.
To Vas tam vsetky tri naraz kontroloval? Ktore 3 ste tam boli? Ty, Nellyy a ta tvoja spolubyvajuca?
No skoda, rada by som Vas tam stretla, ale zas, u mna sa inak nedalo, len v tu sobotu.

xantipa163

gabuliacik
jasne vsetci su super, doktor je jednicka, ja pri nom nikdy nemam pocit, ze sa ponahla, ze ho obtazujem, aj ked mam million otazok. :-)

Lucy1990

xantipa163

Bolo super, necakali sme dlho, stretli sme sa tam 3 baby co sme boli v rovnaky den na opke, takze dovnutra sme sa dovalili vsetky 3 naraz :-))) ja sa tesim, uz mam vsetko dovolene, vsetko je ok, prsia mam makucke aj doktorko pochvalil ze na dotyk su prijemne :-) tak som rada. Poslala som foto do galerky po 7 tyzdnoch. Ja som velmi spokojna, absolutne sa s nimi stotoznujem, beriem ich ako svoje :-)

gabuliacik

Rita
Dakujem,este to odpuchne,sadne a uvidime. No som s nimi stotoznena.
Xantipa
Ano,sestricka veronika je anjel a v noci chodiaca sexica xixi.. Ale vsetci su tam supeeer,aj anesteziolog je pokladik a doky uplna spica!!!

bianca003

vladka19
ahoj to ak som dobre teras pochopila po tých 2 operáciách z ktorých tá posledná bola dost náročna si si musela 3-krát lahnut pod nôž ? a teras ti už načisto vybrali imploše ? Vladka ved to snad ani nie je možne ...po tom všetkom čím si si prešla ..no ja som v šoku a prečo vlastne? ak môžem...