Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ronie

Zuleko
pooperacna podprsenka sa objednava podla vyslednej velkosti a kedze teraz chces skoro raz take implantaty ako mas tak by ti ta tvoja stara bola najskor mala a bolo by ti v nej pritesno.

Gabuliacik
gratulujem a hlavne nech sa vsetko rzchlo zahoji bez akychkolvek komplikacii. a ticho zavidim :))

bimbi

Gabuliacik
Asi uz spis:) ale super-gratulujem,ze to mas za sebou, si to zvladla,prajem ti rychle zahojenie!! A zajtra sa nezabudni cvaknut na prevaze:)))

lilabmw

Zuleko

uz som ta nasla a ty chces este väčšie podla mna su dost velke no šak ale ty vies zase čo sa ti paci no...Take min Dčka musiš mat nachybu..

Zuleko

lilabmw
Nedá sa povedať,že som nespokojná,urobili mi pekné prsia,ale chcem väčšie,vždy som túžila mať väčšie prsia:-)

Zuleko

lilabmw
Ďakujem za info,ja som už po jednej operácii pŕs a jednu podprsenku mám doma preto som sa na ne pýtala:-)

lilabmw

Zuleko

Ta cena sedi...len ti hovorim ja som musela este platit okolo 60 eur za tie predoperacne cena operacie bola 2590 plus tie predoperacne 68 tusim to bolo.Ta cena co ma na nete sedi plus minus.No v cene mas jednu podprdu ale kebyze to viem skor tak si kupim este jednu lebo jedna je malo nakolko ju musis fakt dost dlho nosit.

gina3

kočky neviete, či sa náhodou u Dr. Červeňa neposúvali operačné termíny, čítala som tu, že mal niečo s chrbticou?

Implantáty u Siklienka sa objednávajú len telefonicky alebo môžem aj osobne?