Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dianas

Ahoj! Pisete tu o akejsi galerii.Mozte mi,prosim vas, poradit kde a ako sa tam registrovat? Dakujem vopred za pomoc.

BABYmica09

Gabuliacik
Waw no ja som sa po opke nemohla ani posadit a nie este ist sama na wcko. Aj bolesti som mala riadne tak super ze to takto zvladas . Ale len prve tri dni ma to riadne bolelo a uz dva dni neuzivam ziadne lieky od bolesti .. Nech ti ten bezbolestny stav vydrzi!

Zuleko

lilabmw
tak asi zdvihol cenu lebo na stránke ma uvedenú cenu 2532:-)a v tom(narkoza,implose,praca,pobyt na klinike):-)

Petulielienka

Babymica
Nieze doktor Červeň tu kosticovú predáva ale ja som to myslela tak že on dovoľuje uz po 3 týždňoch si podprdu kúpiť a cez den nosit ;-))) no pofotím sa uz si to každý den hovorím len momentálne mame v oprave PC a cez mobil mi nejde fotky mailom posielam..tak snáď budúci týždeň
Gabuliacik
Vitaaaaj ;-)) no ako klobúk dole,ja som to tiež zvladala v pohode ale az takto teda nie!!! Že na návšteve ;-)) Paráda..takže predsa 445ml?

gabuliacik

Baby dakujem za povzbudzujuce slova.

Bambulkova
Je to vsetko znesitelne. Netvrdim,ze neboli,ale da sa to. Bojujem. Bola som uz aj kuknut kocku vedla a pokecat na chvilu

Zuleko

lilabmw
aha traz som to pozorne prečítala,že ty si vlastne ešte doplácala podprsenku a potom si si dávala predoperačné tam robiť,tie jednu podprsenku si musíš kúpiť?nestačí len ta jedna?:)

Zuleko

Lilabmw
ale na stránke ma Očenáš uvedenú sumu 2532 za okrúhle mentory v čom je zahrnutá cena implantátov,zákrok,anestéza a pobyt v klinike.Ty si niečo ešte doplácala,že si platila 2642?