Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Lenik
Ja mám pod prsiami 72 cm cez som mala 83 výška 170 cm váha 52-53 ako kedy:-))a mám 390,nie sú to žiadne obrovitánske prsia,ale pekné k postave,pozri v galérke ak si tam:-)

rita149

gossip_girl

prska v poriadku :-) tešim sa s nich!!! ja mam 84-85 ako kedy nameram , ked sa viacej nadychnem tak mam aj 86-87 :-))) ale tak sa to nema merat!Ty mas pekny zaklad, budes mat určite vacie prsia po opke to je jasne!Ja som nemala nic, ved vidíš v galerk.Budes ich mat určite paradne, len sa teš.Možno sa nečo uvolni a pojdeš aj skvor.Bude ta operovať Mudr.Červeň?

gossip_girl

Rita,

dakujem. Chcela som vediet tu cenu tak orientacne aby som vedela, ked budem hladat v BA. No urcite to vyskusam. A o solarku ani nehovor, chodila som velmi casto a mam vyhodilo sa mi dost znamienok, co som predtym nemala. Vyskusam asi samotne kolarium a uvidim.

A inak ako prska? Boze ja uz sa tak tesim, ale vydrzim do toho juna :) A aky mas obvod teraz? Predtym si hovorila ze 85 nie, zmenilo sa to este? Ja sa trosku bojim tych 300, lebo chcem mat tak 86-87 mne to bude podla mna stacit, ked som si tak skusala v podprsenke.

rita149

gossip_girl

bay to bolo učinne odporúča sa tak 15-20minut a zo začiatku 3xo tyzdna.Cenovo je to za 20minut z opalovanim 11€ bez 6.80€ ale cena je individualna,na inom mieste to može stat inak.
ja mam ruky pri tele ked lezim, jazvy pod pazusim po opke zatial neriesim, mam ich pekne, chcem este pockat nejaky cas a potom.Ja tam chodim hlavne kvoli tomu ze po solariu je pokožka vysusena a strane tak preto.

arri

lenik
tiez tak 55-57 ako kedy ;-) Neboj sa velkosti, rychlo si na ne zvyknes a este sa ti bude malit ako väcsine bab.

arri

lenik11111
je nas tu vela s podobnymi mierami, ja mam tiez 170cm, pod 73cm a so 400-vkami stvorky. Neboj sa urcite to nieje vela ;-)

gossip_girl

Rita
dakujem velmi pekne. A to ti povedali, ze to takto treba? A vzdy na 20 min? A ako to cenovo vychadza?

Urcite to vyskusam a ty tam chodis prave aj s jazvami po opke?

lenik11111

Ahojte, chcem vas poprosit o radu. som vysoka 170cm obvod pod prsiami mam 70cm cez prsia 80. doktor mi navrhol 400ml. nema niektora taku velkost? mne sa to zda vela. dakujem