Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

gabuliacik

tedaaa to su riadne prsia, v galerke asi nemas konkurenciu , fakt su vacie ako baby co tu maju 500 a viac :-) . Dobre že ti nedal tie 515ml, ved to by uz bolo fakt dost.

rita149

gossip_girl

mne to z 300ml spravilo 9-10cm na obvode viac.Aj adka 22 ma tie iste ako ja a tiez ma obvod 84-85cm. takze ked to nam dvom spravilo o tolko cm vac tak si aj ty možeš tolko isto priratat približne.Ja tomu nerozumiem, ked pozeram galerku tak niektore baby maju vaci implantat a prsia sa mi zdaju mensie ako ja co mam 300ml.Doktor sam mi povedal ked videl mna aj foto adky_22 ze vyzera dost velko na ten rozmer implantatu. ale ze to zato , lebo som chuda tak sa zdaju vacie ako keby bol na silnejsej babe.

xantipa163

vladka
ja ked som bola tych 9 mesiacov bez implosov, tak som nosila podprdy Lormar extragel, resp. Lormar Soft. Ta Soft-ka sice neurobi taky objem, ale kedze ta vypln je makka a nie ta tvrda gelova, tak tie prsia vo vystrihu vie vytlacit aspon trochu. Kupovala som si 75B.
Neboj, prska sa ti este vytvaruju trosku, lebo ja si ich mala uplne desne po vybrati, take placky, este som ich mala take dovnutra vpadnute. Po tych 9 mesiacoch sa trochu vyplnili, pokozka vyhladila. Je to len o zvyku, treba sa s aktualnym stavom prsiek stotoznit. Ja som to s tymi podprdami vedela tak zakamuflovat, ze nikto netusil, ze som predtym implose mala, nikto netusil, ked mi ich vybrali(ze tam zrazu nic nie je) a ani teraz nikto netusi, ze tam znova nieco je. Len ja, moj muz a moja mama. :-)

xantipa163

gabuliacik
aj tu zimnicu som mala presne tak ako ty. :-)
Sestricka Veronika je poklad, ze? Na noc ste mali tu fesi sestricku, alias chodiaca reklama na plasticku chirurgiu?

Mery NR

vladka19
ani mne tie dougle gelové podprdy a žiadne gelové nesedeli a moja plochá kamoška nosí len tie. mne sedeli jedine podprdy z HM (s pushapkami) a aj tie len tak,že som si do nich z Triump-u kúpila takú gelovú výstuž za 20,- E. tá výstuž je fajn, tú som potom vkladala do každej pushupkovej podprdy. vyskúšaj, tie gelové vankúšiky sú rôznej veľkosti, záleží či chceš mať o číslo alebo o dve väčšie prsia, ja som takto podvádzala a mala som s nimi väčšia prsia ako teraz s implošmi :-) prská sa ti ako hoja?

gabuliacik

Xantipa
Zobudila som sa az na izbe, ale baba co isla po mne hovorla,ze ma brali na voziku a ze som rozpravala. Srandovne. Hej,priatel je rad,bol aj na prevaze a velmi sa mu to paci. Po opke som mala zimnicu,ale za 15min to preslo

xantipa163

lucy1990, nellyy
dokedy ste tam dnes boli, bol zas naval?
Mna doktor skontroloval v sobotu rano, deti by mi nemal kto odvarovat v nedelu. V sobotu bola s nimi rano na hodku mama a to hned ficala prec, ze ine povinnosti...no co uz. Ale aspon sme vyuzili cel volny vikend, skopla som opatkove topanky, dala tenisky a sli sme na chatu, prisli sme az dnes. :-)

KOntrola dopadla ok, sa tesim. :-D

xantipa163

gabuliacik
Mas ich fakt velkeee a velmi pekne, aj napriek tomu, ze tolko ml tam slo, vyzeraju prirodzene, uplne ze nechapem. :-) Mozes byt len a len spokojna. :-)
A tvoj muz je asi tiez rad ze si zvolila tych 445ml, ze ano?
Najlepsi je pozitivny pristup, tak aj preto si bola tak v pohodicke vcera. Ja som sa presne tak isto citila, aj pred, aj po opke.
Ozaj po opke ako? Si sa zobudila az na izbe?
Ja uz som skoro na pochybach, lebo ja si fakt pamatam, ze som sla z operacky po svojich, len ma sestricky pridrziavali...len ma metie, ze vsetky baby tu pisu, ze sa prebrali az po nejakom case na izbe...