Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

dianas no chuda ale kolko merias?Ja som tiez nemala ziadne male Ačka.Tych 300 ml pre take pekne prirodzene plne dvojky mohlo stacit.Takze ok sak uvidis co ti povie Dr.Ja som drobna mne tych 400 ml spravilo dost ale na nejakej kocke ktora meria 175 alebo viac by to bolo malo by sa to stratilo

gabuliacik

baby tak som poslala zajacikovi fotky, som zvedava ako to zhodnotite... z lavym prsom sa musel "vyhrat", lebo bolo veeelmi poklesnute v porovnani s pravym, takze nie su uplne detailne rovnake, ale su krasne, moje a ja som stastna... aj on bol velmi spokojny s vysledkom. nakoniec sme sa rozhodli pre 445ml a on bol po opke velmi rad ze sme nesli do tych 515ml lebo by som bola velka... mne totiz tych 445ml spravilo vacsie prska ako babe kt mala 515ml! sranda, sam tomu neveril... skvely pocit mam...

0705bubu

dianas

ahoj ja som tiez bola u Trsku na konzultacii ale v prievidzi sem chodi iba piatky. bola som teraz piatok a opku mam 20.4. je velmi prijemny a vyzna sa :-)budem mat gulate ale velkost konecnu sa rozhodne pri opke aj profil bud stredny alebo vysoky necham na neho urcite vyberie super :-)

0705bubu

ahojte babule nepozerali ste vcera nahodou na joj plus okolo 23,00 hod crepiny davali celu opku zvacsenie prsnikov ako mala som dost ale tak uz viem ako sa to robiii este ze pritom spiime hihi:-))

dianas

lilabmw
A aky si mala zaklad,prosim ta? To ja nemam takmer ziadny.Tiez som chuda,pod prsiami mam 70cm a cez prsia chabych 78cm.

Pisete tu,ze 300ml nestaci,ale vacsie vyzeraju neprirodzene.No,asi si pockam na verdikt doktora. Kazdopadne dakujem za odpovede.

petra 001

vladka 19
ja uz nad tym radsej ani nerozmyslam aka som plocha:Dja uz sa vidim s peknymi velkymi prskami co budem mat o 2 tyzdne:)
ja pouzivam tiez tie gelove,double gel ako ono to vyzera dobre pod trickom,len ked sa nehnem tak taka diera tam :D ako podprdu bez vystuze som ani nikdy nemala,to uz by som rovno mohla byt bez nej.

akurat pozeram,ze mam take iste miery ako zuleko a ona ma pekne prsia.len sa ta mozem spytat,ake si mala predtym?lebo plocha si asi nebola,podla tvaru co mas teraz.

devilevil

vladka 19

Ahoj,ja som si tusim 2 roky dozadu objednavala z OTTO, mali tam par podprseniek aj s kosikom AA, cize mensie ako A...tak skus pozriet tam.

lilabmw

gossip_girl

Ked mas teraz polky tak neviem no aku chces mat vyslednu velkost ale väcsie trojky to asi pochybujem ze budu.Ja mam 400 a to su take väčšie trojky zalezi co chces rozmery nie su vzdy uplne smerodatne sice budes mat 90 ale zalezi aj na akej postave .Aku mas vysku?

lilabmw

dianas

Tak ja som velmi spokojna .Prska mam pekne a este ked sa usadia a dotvaruju take som si predstavovala kebyze dam mensie ako 400 tak by som nebola spokojna by sa mi zdali male teraz su super ja som drobna takze to vyzera super.