Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Lucy
Bola prvykrat,mala ich ale tiez velmi padnute,no asi menej svojho materialu. Mala aj sirsi hrudnik a vysku 174. Ja mam len 165cm

gossip_girl

Rita,

no ja som tiez velmi chuda, utla hore, preto sa bojim aj tych 300. A keby mi to malo spravit 92 tak pomoooc, no len ja tomu nerozumiem ked katka mi hovorila ze ma teraz 87 a jej profil bol 4,9 co je iba o pol centrimetra menej ako 300 maju a obvod pred mala 82 ako ja..

Katuska23147

Baby kde to pozerate tie svoje fotky? :-) Rozmyslam aj ja o silikonoch, no stale vaham :-( Pacia sa mi aj moje prsia no su dost zvadnute, ako som schudla ostala mi volna koza... Nosim push up wonderbra podprsenky co paradne zvacsuju, ale ked sa vyzleciem som ako plocha doska... Neviem sa rozhodnut pretoze sa mi zda stale slovensko konzervativne ze na mna budu pozerat ako na nejaku lacnu... A potom ze by mi to mohlo zavadzat pri sporte, boliet chrbat, tiez sa bojim operacie. Nie bolesti ale moznych rizik a zbytocne absolvovanej anestezie. Da sa to aj v ciastocnej? Chcela by som pevnejsie prsia ale zase nic moc velke aby to kricalo silikonmi. Nosite aj tak podprsenky? Vraj netreba ale zdalo by sa mi nevhodne keby mi presvitali bradavky... v praci alebo tak. Moja praca je dost oficialna a seriozna, preto aj vaham ze co na to povedia ludia... Hm fakt neviem. Rozum mi hovori ze skor nie, ale aj by som chcela aj nie. Hm neviem ci sa hodia moje uvahy do tejto temy asi nie. Iba som si chcela pozeriet tie fotky a rozhodnut sa.

Lucy1990

gabuliacik

Ahaa, tak potom tak to bolo :-) a nevies, ta baba co mala 515 ml, tak uz predtym mala implantaty, alebo bola na prvom zvacseni? :-)

gabuliacik

Lucy,nie. On hned po mne robil babu s 515ml a aj som s nou potom stala pred zrkadlom a moje su vacsie,ale to moze byt opuch. Uvidime casom

Mery NR

vladka19
tie silikónové vankúšiky som kúpila v obchode so spodným prádlom - Triumph, ale opýtaj sa aj inde, zvyknú ich mať. ale tieto sú úplne super. pekne sa dajú vložiť do každej podprdy, kde je miesto na vankúšiky. škoda, že som tie svoje už darovala kamoške, mohla som ti ich poslať. keď ich zoženieš daj vedieť ako si spokojná s nimi

Lucy1990

gabuliacik

Dakujem, aj ty ich mas super, fakt velke, mozno aj vacsie odo mna :-D to asi doktorko hovoril o mne :-)))