Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

ahojte :-)

ja som bola včera večer na kontrole, čakala som skoro 2h lebo operoval, no nevadilo, aspon som relaxovala :-)))))
tiež už po 6 týždnoch nemusim prelepovať, môžem začať s fitkom, s plavanim, pytala som sa ho na pery, povedal že mam svoje pekne, nepotrebujem nič, no ale neodporučil permalip, že to dava na užšie pery, tak som hovorila ake ich ma lucy 1990 krasne, on bol za aquamid, ktory tiež robil a spomenul davidoff, ona mi tiež fotky posielala, ma ich prekrasne :-) tak uvidim, za 2 týždne tam mam prisť aj so sestrou a dohodneme to :-)
inak bol zlaty, mily, na to, kolko toho ma sa mu až čudujem :-)

baby s tými sestričkami ste ma pobavili a presne ste ich vystihli, ta denna je straaaašne zlata, hotovy anjel a ta dokonala večerna uplny protiklad :-D ale da sa :-) ale nema moc cit :-D :-))))

davidoff

tebe robil doktor č. pery? a maš už aj druhu davku? lebo včera spominal že ideš na druhu :-)

vladka19

musim ti to opäť napísať, si neskutočne silný človek a maš môj obrovský obdiv za to čo všetko si si prežila a že si zu na nas nezanevrela, držím silno palčeky :-)

janica25

Rita 149 prosim ta ty si mala pred opkou ake rozmery a aku mas vysku a vahu?ty si pisala ze s adkou22 ste podobne aj velkost ste Mali podobnu.ja mam mat 350ml VP eurosil. No nechcem ich vacsie od vasich.ja mam pod prsiami 70 a cez 82 a ze po opke budu asi 87.ty si pisala ze si mala az 10cm rozdiel a mne to vychadza 5cm a mam o 50ml viac.no som z toho vol ci si dat 300 alebo 350 no aby neboli na mne mega.na tebe si to aj vsimli znamy je vidiet dost rozdiel s oblecenim?

Petulielienka

Gabuliacik
Parááádne!!! A že keď budú z polovice ako moje,tss sú krajšieee! :-)) ja som chcela silou mocou guľaté a čím vás viac pozerám tým viac lutujem že som nešla do anatómov :-( už sa mi viacej páčia..no fakt ešte že ste dali iba 445,podľa foto vyzerajú veľkosťou ako Lucy-ine 515ky =D

gossip_girl

Mery NR,
prosim ta a vies ake maju tvoje rozmery? myslim vysku, sirku a projekciu, asi od toho zalezi. Moje maju mat tu projekciu 5,4

xantipa163

Katuska23147
Ja som to teraz pisala, ja som mala prvykrat operovane prsia pred 16 rokmi, predtym som nosila push-upky. Po opke to nikto nezistil, ze mam silikony, ked som si ich dala pred rokom vybrat a nahodila zas push-upky to nikto nezistil a ani teraz, ked mam znova implantaty to nikto netusi. A to preto, lebo som si dala predtym, aj teraz co naprirodzenejsie.
A ciastocna anestezia??? Preboha, len to nie, ani by ti to tak nikto nespravil a ti poviem, ze to uz by bol len zazitok. Mne robili v lokalnej anesteze vyberanie implantatov...no zazitok. :-(
Anesteza je v pohode, ja som sa po nej este polhodku normalne vznasala v risi euforie, ako mi bolo po nej fajn. :-)

Tia001

Vladka19

ak mozem poradit v Auparku je tezenis tam maju uzasne push up je to cislo 1, cislo 2 ma mensiu vystuz a 3 je bez, na tu 1 sa pytaj aj ta cena je super 12,90 za jednu cim viac kupis tym lepsia cena :) , pred tym ale aj teraz som kupovala len tam a maju ich v roznych farbach a super material

xantipa163

Lucy1990
ja mam jazvy tiez v pohode, este su tam hrbolky, tak isto mi vravel, ze to zmakne. A ze uz netreba prelepovat s tou mikroporovou paskou, nic, ani tie jazvy masirovat. Ze len tak bezne, ked sa natriem telovym mliekom, tak mozem aj tie jazvy. Jedine, keby sa zacali jazvy nejako zdvihat, ci horsit, tak mozem pouzit tie silikonove naplaste. Poradil mi aj krem Cicabio od Biodermy, ze ked tak s nim mozem jazvy natierat. Takze ja uz nic nelepim. Povedal mi, ze jazvy by sa priamemu slnku nemali vystavovat cca do pol roka po opke, tak neviem, ci to v juni uz bude dostatocna doba. Mne tak povedal, ze v solarku si len chvilu, takze ta na prvy sup tak neopali, ako ked si na priamom slnku podstatne dlhsiu dobu.

Mery NR

gossip girl
ja mám 320 a obvod cez prsia len 85 cm (158cm a 47 kg), takže sa podľa mňa nemusíš báť, že budeš mať s 300kami nad 90 cm.