Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

luciaaa1
tebe by sa k tej utlej postavicke ani vacsie nehodili, vsak by sa ti tam ani nezmestili. :-)
A segra chce tiez na pery? Vy ste ake solidarne segry... :-)))

Dufam, ze moje dcery budu v dospelosti solidarnejsie v inych veciach ako v plastikach, lebo inak uz mozme s muzom setrit a u doktora Cervena zabookovat terminy, pre istotu. :-)

janica25

Termina mam v july ale ked sa nieco uvolni tak jun je isty u dr.cervena.no najprv mi navrhol 300 ale ze aj 350 moze byt no fakt ich nechcem velke najlepsie aby znamy si to ani nevsimli nepreziju to.

luciaaa1

xantipa163

škoda že sme sa nevideli :-( a dakujem, aj tvoje su krasne a jedny z najprirodzenejšich ;-)

a ešte by som rada reagovala na prsia pred týmto zväčšenim, mala som 300ml a používala som z VS push upky, tak teraz mam prsia v tričku asi rovnako velke ako predtým :-D ked nie menšie

luciaaa1

Petulielienka

ja tu mam par albumikov vybratých, ktore si rada pozeram a obdivujem a tvoj patrí medzi ne ;-) maš tu jedný z najkrajších prs :-)

mery

tvoje tiež dokonale, pozerala som posledné fotky, paradne ich maš

ozaj a niekomu spm slubovala pas tuším NELLYY? tak prave včera mi navrhol, nech ho denne použijem aspon 2h na už normalny podprdu a tlačím prsia ním dole, lebo ich mam podla neho neprirodzene :-))) a ešte chcem bradavky nejak posunuť vyššie.

xantipa163

luciaaa1
uz prestan, mas krasne prsia, co chces byt ako Lolo? :-)
A s tymi perami ma doki pravdu, mas ich pekne aj svoje. Aquamidu by som sa ja bala na 1x. Ked uz, tak najskor vyskusat kysleinu H., nech viem ako to bude vyzerat a az potom nieco trvale.

Vsak vies, ja som tiez nad perami vymyslala, ze ano, ci nie, bojim, bojim. A zas tenke ich nemam, tak kaslem na to. :-)

rita149

janica25

ja mam 170cm a 51kg, pred opkou som mala cez prsia len 75cm a pod prsiami 70-71cm. teraz mam cez prsia 84-85cm.adka_22 mala pred opkou aj po opke take iste miery ako ja, jej sa zdaju ine trosku z prdu kedze ich ma blisie pri sebe ako ja.
ked ti mam poveadt moj nazor na tvoje implantaty, tak si myslim že budes mat viacej ako 87cm po opke, kedze maš už terat 82cm a budes mat 350vp.Neviem , nie som odbornik na to , ale podla seba pisem kedze mne to spravilo viac ako 5 cm na obvode.
A jasen ze je to vydiet ze ich mam vacie ako som mala, ved sa pozry v galerke ako som to mala pred opkou, to by si aj slepy vsimol, nosila som sice pred push upky ale tear dam vystrih po pupok tak si to vsimne kazdy ze mam nejky plnsi ten vystrih :-)))

kedy ides na opku a kam?