Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Lucy1990,

koľko si už po opke, keď Ti prsia už tak pekne zmäkli? Je pravda, že Ty si mala slušný základ, ale aj slušná veľkosť Ti tam išla :), tak som zvedavá, že koľko tie Tvoje cicky potrebovali času, aby sa udomácnili..:))

bimbi

Vladka 19
Ja som nosila pred opkou podprdy z Mark & Spencer " two sizes bigger".. Fakt nenormalne vystuzene,a urobili mi velkost ako teraz mam po opke

Katka54

Rita,

ďakujem za info ohľ. kolária. Prečo sa tam rovno aj neopaľuješ?

gossip_girl,

mne to spravilo tých cca 5 cm na obvode a presne ako Ti písala Rita, ja mám stredný profil, Ty budeš mať vysoký profil. Prsia sú krásne, úplne prirodzené a pekne mäknú, i keď stále to nie je ono, ale zajtra som len 6. týždeň po operácii, takže som trpezlivá. Ale čo je super, napriek tomu, že som chudá, nemám žiadne vlnenie implantátu - ani v predklone. Ty máš tiež tú výhodu, že máš nejaký základ, tak Ti to pekne zaobalí tie okraje imploša. Vôbec sa nestresuj - však čo Ti povedal doktor? Povedala si mu svoju predstavu? Ja som mu všetko vysvetlila a navrhol mi 305 ES SP, aj som miestami stresovala, či to nemám zmeniť - či už veľkosť, alebo značku, ale povedala som si, že doktorko vedia najlepšie :), tak som mu dôverovala a nechala to na neho. Však pošlem nové fotky niekedy do galérky, aby si si to mohla porovnať napr. aj s Tvojimi 300-vkami Nagor. Neboj, fešanda budeš. :) Inak u mňa si nikto nič nevšimol. Veľkosť mám super k postave a vôbec to nebije do očí. Rozdiel je však v tom, že s podprsenkou nedám "dole" aj prsia..tak to bolo totiž predtým.. :))

Katuska23147

Xantipa163 dakujem aspon tebe za reakciu :-) Baby tu pisu o tych ml ale ja viem nemam predstavu... Bavia sa tu ako keby si isli nechty dat robit vsetky :-) alebo do obchodu :-) Trochu mam z toho divny pocit. Ale pacia sa mi take prsia, ale zase ako ktore. Ked pozeram fotky na nete tak jedny sa mi pacia druhe nie... Bojim sa toho ze by mi urobili ine ako chcem... Da sa nejako odhadnut tvar pred operaciou? Ja sa nebojim anestezie, len nieco tusim som pocula ze v zivote nie je vhodne ich absolvovat vela lebo sa nemusis uz z nich prebrat...

luciaaa1

xantipa

:-D hahahah :-))))) že solidarne, nie ona pery nerieši ;-) ide s prsiami a ja sa pridam s perami, povedal, nech prídem spolu s nou :-) a tiež som rozmýšlala či by väčšie vošli, ked už teraz mam mini medzeru a vtedy povedal, že len nech sa nespoja..hmm, zabudla som sa na tu moju velkosť včera spytať

janica25

Termina mam v july ale ked sa nieco uvolni tak jun je isty u dr.cervena.no najprv mi navrhol 300 ale ze aj 350 moze byt no fakt ich nechcem velke najlepsie aby znamy si to ani nevsimli nepreziju to.

rita149

janica25

nie nepovedal ze to sparvi o tolko ale ja som to vedela , teda myslela kedze som pred opkou pisala z adkou_22 casto ohladom prsiek a aj preto som si vybrala 300ml vp kedze sa mi jej pacili a mali sme rovnake miery pred opkou.Možo ti to nespravy tolko ze 9-10cm, ale ver mi ze ked budes mat 350vp tak to bude viac ako 5cm!ved je to o 50ml viac ako mame my.Ale zase ked ti povedal o 5cm tak ja neviem , ako to teda je.