Rita,
ďakujem za info ohľ. kolária. Prečo sa tam rovno aj neopaľuješ?
gossip_girl,
mne to spravilo tých cca 5 cm na obvode a presne ako Ti písala Rita, ja mám stredný profil, Ty budeš mať vysoký profil. Prsia sú krásne, úplne prirodzené a pekne mäknú, i keď stále to nie je ono, ale zajtra som len 6. týždeň po operácii, takže som trpezlivá. Ale čo je super, napriek tomu, že som chudá, nemám žiadne vlnenie implantátu - ani v predklone. Ty máš tiež tú výhodu, že máš nejaký základ, tak Ti to pekne zaobalí tie okraje imploša. Vôbec sa nestresuj - však čo Ti povedal doktor? Povedala si mu svoju predstavu? Ja som mu všetko vysvetlila a navrhol mi 305 ES SP, aj som miestami stresovala, či to nemám zmeniť - či už veľkosť, alebo značku, ale povedala som si, že doktorko vedia najlepšie :), tak som mu dôverovala a nechala to na neho. Však pošlem nové fotky niekedy do galérky, aby si si to mohla porovnať napr. aj s Tvojimi 300-vkami Nagor. Neboj, fešanda budeš. :) Inak u mňa si nikto nič nevšimol. Veľkosť mám super k postave a vôbec to nebije do očí. Rozdiel je však v tom, že s podprsenkou nedám "dole" aj prsia..tak to bolo totiž predtým.. :))