Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Xantipa163 dakujem pekne za info, prosim Ta a ako sa dostanem k heslam? Pre mna budu ostatne albumy otvorene alebo nie?

Katka54

Lucy1990,
nooo, tak to ja ich také ešte ani zďaleka nemám..:) Keď si to mala také, už ako keby svoje, po mesiaci, tak s Tebou sa ja porovnávať veru radšej nejdem, lebo budem z toho nesvoja.. ;)))

xantipa163

Katka54
ja som po opke ako Lucy1990 a tiez su maksie, aj ked este nie celkom, ale zas ja som mala dost chaby zaklad.
Jarova tiez vravela v Hoteli Paradise, ze ona ich ma makucke, lebo ze mala predtym dost velky svoj zaklad. Je rozdiel, implos prekryty niecim, ako len kozou a minizlazou. :-)

Petulielienka

Luciaa
Jeej ďakujem,si má teraz potešila ale po prvé: na teba nemám ! ;-) a po druhé: sa mi nejak začali meniť a teraz neviem či mi padá pravý imploš alebo sa mi začína viac usádzať lebo zo spodu nevidím rozdiel ale z vrchu hej... No tento týždeň donese muž opravený PC tak sa pofotím konečne..a poviete mi či mám dôvod začať stresovať alebo to bude faaajn;-))

Katka54

Janica25,
pred opkou som mala takých 82-83cm cez prsia, pod prsiami 70. Doktor mi vybral veľkosť a profil tak, aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie a aby sa hodili tie prsia k mojej postave, k bokom.. Cez boky mám 92cm. Nechcela som, aby mi prsia stáli dopredu, preto ten stredný profil v mojom prípade. Ak si už bola na konzultácii, tak dôveruj doktorovi, prípadne, ak máš ešte pochybnosti, tak sa objednaj ešte na dodatočnú krátku konzultáciu, kde si to ujasníte.. Ja som tak bola tiež, doktor bol veľmi zlatý, vypočul si znovu moju predstavu :) a uistil ma, že sme dobre zvolili veľkosť..:) Prsia sa stále usádzajú, ale stále sú krajšie a krajšie. :)

xantipa163

Katuska23147
s tymi ml to mozno pochopis trochu, ked pozries nasu galerku. No pristup k nej je podmieneny aj nejakym prispievanim tu na fore a zaslanim aktualnej fotky prsiek(bez hlavy)na mail galeria@zoznam.sk.
Budes tam mat vytvoreny album aj ty, samozrejme zaheslovany.
Co sa tyka aj inej predstavy, povedzme tej virtualnej, tak tusim v Interklinik-u maju moznost vizualizacie, odfotia ti prsia a virtualne ti vyprofiluju prsia do konkretnych ml a do konkretneho tvaru implatatov. Tak budes mat ako tak predstavu, ako by to vyzeralo.

Lucy1990

Katka54

Po mesiaci sa da povedat ze uz su taketo :-) ale ja mam dost svojej zlazy, takze citit hlavne ju a implantat si citim iba v lahu zospodu :-)