Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Baby naco su dobre tie masaze prs po operacii aby rychlejsie zmäkkli?A ako dlho ich mam masirovat povedal len ze denne 15 min ale ako dlho ci mesiac alebo kolko to neviem

gabuliacik

Katuska,ceny so rozne. Tych 1500 co ty ratas je zakrok a vsetko s nim spojene,ale priratat treba este implose a to mas cca 1000eur,zalezi od znacky. Dufam ze som poradila.

gabuliacik

Luciaa1 Petulielienka,
Dakujem,ze sa pacia. Ked uz budem v poho a bez bolesti,dufam,ze dame stretko vsetky co sme v okoli Ba... Bola by to sranda.

Katuska23147

Baby aky je priblizny cennik? So vsetkym komplet. Mne na nete naslo tak 2700 eur. To fakt tak vela? Ja ze nejakych 1500 by to mohlo stat.

Katuska23147

Xantipa163 dakujem pekne za info, prosim Ta a ako sa dostanem k heslam? Pre mna budu ostatne albumy otvorene alebo nie?

zuza265

ja normálne ako si pozerám albumy, bojím sa, aby moje neboli velké... to sú asi len stresy o týžden idem aj ja na to ;-)

bimbi

Janica
Ja mam 370 ml vysoky profil a spravilo mo to 8cm,pred som mala 84 a teraz 92-take trojky, v tricku si tiez nikto nevsimol,v plavkach si asi vsimnu :)
Vladka
Ja som pred opkou pouzivala podprdy z Mark&Spencer: " two sizes bigger" ,super vystuzene a spravila mi taky obvod ako mam teraz po opke.

bimbi

Janica
Ja mam 370 ml vysoky profil a spravilo mo to 8cm,pred som mala 84 a teraz 92-take trojky, v tricku si tiez nikto nevsimol,v plavkach si asi vsimnu :)
Vladka
Ja som pred opkou pouzivala podprdy z Mark&Spencer: " two sizes bigger" ,super vystuzene a spravila mi taky obvod ako mam teraz po opke.