Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

xantipa163

tak ja neviem a ty ich mas tiez čiastočne pod svalom?Možno pri tomto sposobe je to nutné alebo co neviem.Alebo možno aj preto mam masirovat ma napadlo ze som este nerodila aby ta koza skor povolila neviem.Budem 2 tyzden masirovat a uvidime.Kolko si nosila pooperacnu podprdu?

lilabmw

xantipa163

presne to je pravda kazda z nas co ide na zväčsenie vie asi prečo lebo to predtym nebolo nič moc :-D

xantipa163

Katuska23147
hej nahe, odfotis sa tak, ze ti nebude vidiet hlavu, pripadne ani nic z interieru kde sa pofotis. Ta podla toho nema kto spoznat, ani nahodou. :-)
A ked uvidis tu "nadheru" u nas poniektorych, aku sme mali pred opku, tak ti to veru blbe uz nebude. :-)

xantipa163

lilabmw
mne Cerven povedal, ze sa nema, resp. nemusi masirovat, implantaty by mali byt po opke v klude. Ja som 7 tyzden po opke a maknu aj bez masirovania. Az teraz s nimi mozem nieco robit, si vezmi ze ten implos sa zrasta s okolim a ty s nim furt nejako budes manipulovat pri masazach.

Katuska23147

Xantipa163

dakujem moc krasne :-) Tak nafotim a poslem :-) a to maju byt uplne nahe, sorry ze sa tak hlupo pytam, ale poslat len tak na nejaky mail nahe prsia...aby sa nezlakli tam :-D

xantipa163

vladka
dala som si ich vybrat, lebo som z nich potych 15 rokoch prestala mat dobry pocit, bolievali a tak. Kedze som mala len 150ml, tak som si myslela, ze to bude v pohode aj bez nich. V podstate to nebol zas az taky pruser, ale ma stvalo to, ze som zacala mat problem s obliekanim, ziadne tricku uz na mne nevyzeralo pekne a vo volnych trickach som nechcela vecne chodit. Tak sme s muzom hodili rec, ze ked chcem znova, tak ok, len nech si najdem normalneho lekara. Tak som si nasla Cervena. :-)
Takze tych 9 mesiacov preto, lebo po vybrati skor ako za pol roka az rok nie je vhodne robit iny zakrok a tym padom som mala aj dost casu si riadne premysliet, ci tie nove implantaty chcem, ci nie.

nellyy

vladka19

ja už mám termín reopky za pol roka, mám sa rozhodnúť čí chcem vložiť nový imploš, alebo len dvíhanie....bojím sa a neviem ako sa rozhodnúť