Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

leuš

padol mi prsník .....

zajacik

no čo keď riešime len mililitre, veď to je zbytočnosť....je jedno či dáme 200, alebo 600 :D :D :D

santi

Ahojte baby,

zajtra budú 2 týždne čo som po opke. Ešte som neposiela ani foto sak ja sa bojim aj dat tu podprdu dole :-) Mali ste aj vy taky tlak stale na prsiach? Ani neviem opisat ten pocit, no dufam, ze to prejde bo sa s tym takto neviem ani stotoznit. Mna to stale bolieva tak v strede a stale su take tvrde.

Katuska23147

Xantipa163 ok tak vecer poslem a co treba do mailu napisat? Nejaky nick alebo len tak hodim prazdny mail s fotkou?

gabuliacik

Fuha,ze masirovat... By som dusu vyplula...
Baba co ste po opke,kedy vas presla ta neprijemna tlakova bolest pri zmenach poloh? Sed,lah...