Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Petulielienka

uprimne, ja si myslím, že nemama na teba ;-) :-))))

gabuliacik

suhlasím, velmi rada pokavičkujem, aj lucy1990 je z BA, musíme dohodnuť stretko :-)

nellyy
to ma mrzí :-(( ale budeš v dobrých rukach, verím že všetko bude tak ako ma byť :-)

vladka

kamoška mi dnes spominala že si kupila nejake super double push up efekt zn. Lormar ;-) skus pzrieť aj cez google

leus

baby
nenavazajte sa do katky, ani mne tu vela krat baby neodpovedaju, a aj ked sa opytam konkretnej osoby...ale neriesim

gabuliacik

Babymica
Neboli,len uz som ulezana,tak si chvilu posedim,troska sa prejdem po byte,to ma unavi a znova lezim a diemem. Ked citim,ze zacinaju tlaky silnejsie,az bolest,supnem flector a driemkam. Sestricka mi uz tam hovorila nech nenecham bolest uplne vygradovat,lebo sa to potom horsie tisi.

luciaaa1

Katuska23147

nehnevaj sa na mna, ale hadam si tu môžme diskutovať o čom chceme, nie? ja som ťa tu včera večer ani nepostrehla, nezvyknem ignorovať, ale ked som sa tu po par dnoch pripojila, tak som chcela reagovať na baby čo mi pisali a teda zda sa mi drze diktovať druhym čo si smu písať a nadavať, že ma tu všetci ignoruju, maš trošku zly začiatok, zamysli sa

gabuliacik

Katulka
Ale ty chces do nasho albumu vstup a nicim sa nepricinis,nedebatujes,nedas si namahu citat niekolko stran dozadu! Takto to nechodi!

BABYmica09

Gabuliacik
ja som 6 - ty den po opke a ten tlak mam stale, kazdym dnom mensi...najhorsie je to rano ked vstavam z postele pobolievaju najviac .ty si mala celkom bezbolestny priebeh po opke ako som citala , ja som mala hrozne bolesti veru tri dni po...a chrbat ta neboli? mna velmi

Katuska23147

Tak vy sa tu bavite o mililitroch ale ja sa rozhodujem este vobec ci si ich dat a chcela som pocut nazory bab co ich uz maju dlhsie par rokov nie, par tyzdnov... Ze ci su spokojne... Zacala az neskor odpovedat na moje otazky Xantipa163... Za co jej dakujem a chapem ze ine kocky mali inu debatu rozrobenu, tak co Vam vadi, ze mam vlastnu temu? :-D No konecne sa mi venuju vsetci :-DDD

Lucy1990

nellyy

Mojko, este to neries, nos poctivo ten pas, nech ti jeden prsnik tlaci dole aby povolila ta jazva a druhy aby bol fixovany hore. Este sme len 7 tyzdnov po opke, to sa upravi, ja by som sa stavila! Daj tomu par mesiacov a neries hned operaciu. Doktor sa len vyjadril, ze ak by sa to nespravilo, tak by bolo mozne to spravit operacne. Ale nevesaj hlavu, to chce cas!