Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

Katuska23147

Nečuduj sa, že sa hnevajú, čítaj ako si sa zachovala...to sa nepatrí, baby reagujú správne, keby si si dala trochu námahy a naozaj čítala pár strán dozadu...našla by si mnoho odpovedí na svoje otázky a tiež by si prišla nato, že toto je hádam najslušnejšie fórum na nete a sú tu super kočky, ktoré Ti pomôžu, poradia a podporia Ťa keď to treba. Tu sa ľudia nedoťahujú a neurážajú a ja som registrovala ako Ti xantipa odpisuje, snažila sa Ti naozaj poradiť, ale pri Tvojom prístupe Tu nikto nebude z Teba odpadávať a vypisovať Ti....

BABYmica09

jeziiiiis :D no ja som sa nasmiala hlavne na muzskych reakciach v tom novom fore , ako pisu ze sa im silikony hnusia . stavim sa keby sa dalo predlzit penis pomocou silikonu, kazdy jeden by do toho isiel

nellyy

luciaaa1

Som vlastne 8 týždeň po opke a musím počkať pol roka, sestrička mi dala termín na jeseň....ale ako písala Lucy, ja dúfam v niečo...čo to napraví :)

Katuska23147

Ako sorry baby, ignorovali ste ma a dala som Vam pokoj, zalozila som si novu temu, nevedela som ze Vas mam spamovat aby ste mi odpovedali. Xantipa odpovedala ako som uz pisla viackrat, ale az neskor... Vsak co sa rozculujete? Ja som neprijemna? Ste nejake moc precitlivene... Ako keby som si ja nemohla zalozit temu aku chcem, okrem toho je to ina tema ako tato.. aj ked je o prsiach. Pisu tam aj chalani kdezto tu len baby a uz rozhodnute. A to ja nie som.

nellyy

gabuliacik

Chcem sa opýtať, dúfam, že sa Ťa nedotknem, ale zdalo sa mi, že máš pred..asymetriu..ak áno ako ste to riešili. Pýtam sa lebo je to v mojom okolí aktuálne.

luciaaa1

nellyy

ďakujem, ale ja vidim na svojich chybičky, ale som za ne vdačna, hlavne nech nemam ešte nejake komplikacie navyše, aj ty maš krasne, viem že teraz ťa ten jeden padnuty mrzí, ale verím, že bud podliepanie, alebo reopka zaberie :-) a nebolo by lepšie dať to spraviť čím skôr? aby si sa zbytočne nezožierala, určite ťa to velmi trapi :-(

gabuliacik

Leus
Suhlasim s luckou,ona nieco potrebuje a je neprijemna? A preco? Kazda z nas obcas ostane prehliadnuta,no a? Ved sa pytam znova! Ale uz neriesim,mam vas tu rada cecane moje

nellyy

luciaaa1

tak sa mi páčili Tvoje prsia, že sa mi to asi pomstilo, mala som byť vďačná za svoje :( Ale máš ich krásne :) Teraz mi navrhol aj výmenu a za gulaté....Ty máš akú značku implantátov ?

Katuska23147

Gabuliacik citala som niekolko stran dozadu no vzdy sa snazim citat temu odzaciatku, kedze ma vsak tato tema cez 60 000 prispevkov tak uznaj ze tam sa mi ani preklikat nepodari :-) A ako som pisala vsetky tu riesite mililitre co ja nemam sajnu... a bavite s atu o tom ako keby ste isli do obchodu pre rozky, tak mi to prislo trochu moc zhurta na mna, kedze ja este len uvazujem ci ani, alebo nie a tu su uz vsetyk rozhodnute za ano. Ale vacsinou kazda tu pise ze ma pred opkou alebo po opke par dni, a mna zaujimali nazory tych co ich maju dlhsie ze ci su spokojne, ale myslim si ze vacsina je kedze je to take rozsirene. :-) Dneska som pisala ze vecer posielam fotku mojich prs aby som mohla pozriet vase vysledky :-D po opke. Viem presne ake by som chcela ale ci sa to do spravit aj z mojich sa dozviem asi az po operacii... Niektore fotky na nete sa mi velmi pacia ze hned by som sla do toho a niektore sa mi zdaju horsie ako predtym alebo zle tak ci tak. A ja chcem ist do toho len vtedy ak bude vysledok dokonaly.

luciaaa1

leus

aj mne sa stalo že na mna baby nereagovali, hlavne v začiatkoch, ale nikdy som tu nezautočila a už vôbec nie po jedinom odignorovanom večeri ako ona tvrdí a xantipa jej odpisala..