Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Ok baby vecer poslem tie moje pred opkou do galerie a mozete to zhodnotit :-) A mozem poslat aj ake by som chcela? Ze ci sa to da? Vam urobili cca take ako ste chceli? Viem ze niektore sa tu stazuju na problemy. To by ma asi porazilo keby musim ist este aj na reoperaciu. To by ma uplne odradilo keby to viem vopred, ale predpokladam, ze take pripadny nie su caste. Teda dufam. No jasne, ale Vy mi teraz zacnete nadavat (dufam ze nie) ze si mam hladat odpoved na moje otazky na predchadzajucich strankach. :-) No tak uz som ticho. Idem si pogooglit. :-) Ale nazory bab najdem asi len na forach...

BABYmica09

Katuska23147
a nikto ta tu neuraza, nehnevaj sa, ale ak si myslis ze ti imbecili zakomplexovani muzskeho rodu co ti radia ohladne silikonov ti nejak pomozu vytvorit nazor, tak vela stastia...uz sa k tomu nevyjadrujem

BABYmica09

Nelly
aj ja som mala prave prso pred trosicku nizsie ako lave a na preveze mi povedal, ze to vyriesili ze ho trosicku povytiahli, ja som prsia poriadne este ani nevidela ale na preveze sa mi zdali fajn... mrzi ma co sa ti stalo, ako dlho si nosila pooperacnu podprdu?nie je to tym ze sa implantat nestihol poriadne prirast ?? ci motiv ti doktor nepovedal?

Honey777

nellyy
Drzim ti palceky aby sa to pekne spravilo aj bez reopky a velmi ma to mrzi,ze mas taketo problemy :/ a nemozes si uz naplno uzivat prsicka...ja ked som bola na kontrole viem,ze ten ml.doktor vravel,ze ked su velke nerovnosti tak sa to da spravit velmi jednoduchym zakrokom tak preco chcu aby si menila implose?

BABYmica09

Katuska23147
Ale ved nemusis citat 60000 prispevkov aby si sa dozvedela kde je galeria...je to spominane na kazdej druhej stranke v tejto teme, a opravte ma ak sa mylim... ak ta naozaj zaujima tema silikony ano ci nie, stravis citanim tohto fora hodiny ako som stravila ja a ine kocky , informacie si najdes sama

gabuliacik

Nelly
Zlatko,uplna pohoda,oci ta neklamu. Lave prsko bolo rapidne poklesnutejsie ako prave,tak sa s tym vyhral a vnutorne to prichytaval o zlazu. je malinko vidiet rozdiel,ze nie su uplne rovnake,ale sam povedal ze je strasne rad ako prsko islo hore. Kludne sa pytaj moja

luciaaa1

nellyy

budem držať palčeky, aby si nemusela už neč podstupiť a nech sa to pekne sumerne zahojí :-)

tiež mam rovnaky nazor, nechodim na žiadne ine temy na zdraví, ani som žiadnu inu temu nečítala, nemam žial tolko času, som rada, ked stihnem dočítať a tato naša tema je velmi pozitívne naladena a je mi luto ked sa to tu snaží niketo kaziť

Katuska23147

A koho som urazila? Xantipe som sa aj podakovala... Ale ked osm sa pytala na zaciatku kde pozerate fotky, ziadna nereagovala... Keby niet Xantipy a mozno gabuliacika nikto si ma ani nevsimne... Nemam pocit ze by som niekoho urazala a okrem toho ja som z tejto temy odisla, vy urazate mna ze som si zalozila novu... Sa zamyslite. A reagujem uz len na to co tu pisete a urazate mna.