Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

Honey777

Je to jednoduchý zákrok, To by bolo fajn...

BABYmica09

pooperačnú nosím na noc stále a cez deň som začala nosiť kosticovú asi tak 4-týždeň ....nepovedal prečo, ale ja som mala pred opkou symetriu takže tým to nebude

Katuska23147

Vdaka gabuliacik. Ako som pisala niektorym kockam urobia velmi pekne. Niektore sa mi ani moc nepacia ze by mi to za to nestalo... Tak sa pozriem ako je to na slovensku, pohladam take podobne mojim ze ako dopadli po opke. :-)

lilabmw

gabuliačik
prvych 5 dni najhoršich bolo pre mna ten 5 den bol zlomovy a potom rapidne hned uz lepsie a lepsie.POtom chvilku chrbat bolel aj to potom preslo.

gabuliacik

Lila
Tak super,tak ak mi to pojde takto ako doteraz,budem v po do konca tyzdna. Som na seba tvrda a drzim sa disciplinovane.

gabuliacik

Katuska
Fotky ti vela povedia,ale najlepsie je odkonzultovat s odbornikom,povie ti aka velkost je pre teba realna. Drzim ti palce

lilabmw

gabuliačik mna po 6 dnoch to preslo ale pri chodzi tlaky som mmala este asi 4 dni.A teraz som 13 dni po a uz vsetko ok.Treba len vydrzat no pre krasu sa trpi :-D

Katuska23147

Vdaka luciaaa1 :-) To mas veru pravdu som samonasieraci typ mi uz raz jeden kamos povedal :-) Ale tentokrat si myslim, ze som nic zle neurobila, ale nebudem to uz 100x rozpitvavat.

luciaaa1

katuska

teraz sa nenahnevaj prosím, ale pripominaš mi môjho syna, si samonasieracia :-D teším sa na tvoje fotky, nemusíš posielať ake sa ti pačia, to by si asi potom zajačika doplietla, ale je tam niekolko stran v galerke a sama uvidíš ake maju baby krasne prsia, ozaj to za to stojí :-) ;-)
a perfektne forum je omlazení.cz aj tam je dosť infošiek ;-)

luciaaa1

Lia86

dakujem ti krasne :-)) operoval ma doktor červen a mam gulate 500ml stredný profil, pod svalom, rez pod prsom :-)

Lia86

Luciaaa1,

Prosim, nenapislala by si mi ake mas implantaty a kde si bola operovana? Strasne sa mi tvoje prska pacia, raz ked budem musiet na reopku, tak ty budes mojim vzorom :D