Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Luciaaa1,

Prepac, mozno to vyznie blbo, ale mas uzasne bomby :D presne taketo si predstavujem :) ja mam 410 VP okruhle, ale malia sa mi, este k tomu vyzeraju prirodzene na mne a mne sa paci presne styl tvojich prsiek... Takze ak raz reopka po detoch, tak u dr Ce s foto tvojich cici :D

nellyy

millena

Myslím, že nie, lebo niektoré opky sa môžu robiť len v BB...dokonca aj reopky, ale povedali mi, že by mňa urobili aj v PK...obsadzuje sa to asi približne rovnako

gabuliacik

Milena
Myslim ze Pk je skor,ale najskor asi az 2013,pripadne ze niekto vypadne. Cinkni a sestricka ti hned povie.

nellyy

gabuliacik

V tomto je Červeň umelec, keď niekto toto dokáže tak on...a pozerám, že nešiel ani cez bradavky

ronie

gabuliačik, luciaaa1, lucy1990

baby ked pojdete kavickovat po ba tak vezmite aj mna strasne som na vas zvedava uz par mesiacov vas tu kazdy den citam a chcela by som vidiet nazivo tie vase nadhery :)ja mam este 6 mesiacov cas a stale ma este prepadnu pochybnosti ci ist a stretko s vami by mi velmi pomohlo. dakujem

nellyy

gabuliacik

aha tak tam bol pokles, nie asymetria. Pýtam sa, lebo dotyčná má riadnu asynmetriu a rozmýšlame ako to riešiť..prsia má riadne ale rozdiel väščí ako to bolo u Teba..
Máš to naozaj super urobené :)

gabuliacik

Lila
Ja to zvladam od prvej chvile v pohode,mala som zakazdym lem chvilkove stavy bolesti a unavy tak vzdy sa dam do kludu a predychavam. Snazim sa s tym bojovat a nepodvolit sa bolesti ci tlaku
Katuska
Vies,zalezi od zakladu a aj sikovnosti chirurga. Ti poviem,ze mne sa v sobotu na hrudi stal zazrak,ze baby?!