Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza265

lilabmw

kde si tam prosím ťa našla tú galériu??? nejak ju neviem nájsť.

Akurát čítam článok od môjho doktora, čo ma bude operovať :) aké milé, aspon som si aj od neho prečítala... vdaka za tip na stránku

lilabmw

katuska a luciaaa1

presne ako hovori väčšinou tu maju baby krásne prsia zaleži čo sa komu páči každý si tu najde to čo potrebuje podla mna.:-)

Chodila som aj na omlázeni a tiež super stránka veľa sa tam toho dočitaš o operácii priebehu a tak a je tam aj galerka ale je to CZ stranka tu je to lepšie ,tu ti lepšie poradia vzdy baby zo SR.

lilabmw

luciaaa1

jééj dakujem krásne aj ty ich más nadherne ked reopka niekedy tak dam väčsie 500-600 ml :-) min také aké máš ty ešte že som dala na prvý krat tych 400 ml inak by som bola pekne sklamana.

luciaaa1

lilabmw

wuaaaau x-) nadherna praca :-)

katuska
tu maju baby len pekne prsia, na omlazeni som totiž videla dosť takích, čo sa mi nepačili,asi budeme mať tu na SK kvalitnejších plastických chirurgov ako v čechach :-)))))

luciaaa1

Lia86

chvilku mi trvalo kym som našla tvoj fotoblog, ale ved na tých poslednych fotkach maš ovela väčšie prsia ako ja, a maš ich kraaasne x-) ja mam sice 500ml, ale nevidno to až tak, moje nie su bez podrpsenky take obrovske ako tvoje ;-) klobuk dole, krasa :-)

ronie

jasne, dame vedieť :-)))) budem rada

millena

nellyy, gabuliacik,

dakujem. ak sa nemylim, tak sa uz neda objednat telefonicky na opku, vsak? uz len na konzultacii...

gabuliacik

Nelly
Isiel pod prska,kvoli tomu vnutornemu prichytavaniu,ale aj hovoril,ze nechce aby som v 26tke mala viditelne jazvy,aj ked len tenke. Tak takto pekne to urobil