Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evita1122

Baby, dámy

čítam Vás cca od novembra , vtedy som ešte len uvažovala , teraz som už 4 týždne šťastne po operácii.. vďaka Vám som už aj na konzultáciu išla "veľmi" múdra :-) a opky som sa vôbec nebála, možno trošku tej narkózy ale aj to úplne zbytočne .. parádne som sa vyspala :-) Fotku "pred" už asi do vašej galérky nepošlem , a "po" ešte nie kým si nebudem istá , že všetko je 100% v poriadku. Jediný môj problém je, že bradavky mám stále veľmi citlivé, aj bolia a aj prsia na dotyk trošku.. povedzte že to je normálne a zbytočne stresujem :-) ďakujem

Katuska23147

Babulky este mi povedzte kolko fotiek mam poslat, len spredu alebo aj z boku alebo ako to je? A mam napisat aj svoj nick?

lucy009

luciaaa1
poslala som zajacikovi lepsiu fotku pier..cez vikend som bola dost busy:). Len skoda ze nemam ziadnu foto pred, aby si videla ze to nieje ziadny rozdiel, lebo presne take iste som ich mala aj pred :) a vobec niesu velkeee:), no na tvoje sa nechytaju ;)))
Ked si vsimnes dolnu mam trochu plnsiu tak som chcela tu vrchnu doladit..
Si spominala ze si sa pytala nasho doktorka na permalip a ze radsej odporuca aquamid??
Inac Davidoff ma uz 2 davky,(ak mozem za nu):) tak mozno si to doktor Cer.poplietol. Iba ak ze by sa chystala na tretiu:))).

zuza265

lilabmw a zajacik

áno na tom omlazení som myslela ... som asi zle pochopila predošlý príspevok k tejto stránke... Pardon :)

millena

gabuliacik,
este raz dik. nesuri mi to, len som chcela vediet, ci je medzi bb a pk nejaky extremny rozdiel. ja mam jeden termin na jesen v bb, ale ten budem rusit. a prska mi z financnych dovodov skor ako v 2013 aj tak nevyjdu.
buduci mesiac by som mala ist na konzultaciu. baby, museli ste potvrdzovat konzultaciu vopred? mne sa tak mari, ze mi setsricka vravela, ze mam zavolat a potvrdit.

Lia86

Luciaaa1,

Ale kdeze, moje pri mojej postave zanikaju, nie som taka stihla ako ty, na tebe perfektne vyniknu, preto po detoch urcite pojdem do vacsich :) vyskusam vasho dr Ce :D

lilabmw

ZUZA 265

neviem kde myslis teraz?Tu ked chces pozerat galerku musis poslat na galeria@zoznam.sk aspon jednu foto prs pred operaciou tvoju a potom mozes vidiet vsetky nase foto prsiek .

Na omlazeni neni oficialna galerka len sem tam co tam baby daju ze maju v profile