Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

viem asi opovazliva otazka:D ked vieme aka je cakacka u Čee ale trosku sa mi skomplikovali terminy tak to aspon skusam:)

leluska69

Ahojte baby
prosim je tu niekto kto ma termin na april u dr.Čeee?a vymenil by mi termin ja mam 3.5. v BB moooc by mi pomohla tato osobka...:)
a samozrejme pozerala som nove cecane:D krasne ste a zase raz drzim palce cakatelkam nech to rychlo ubehne:DDD

drndula

Lilabmw,

Máš ich super,aj Ja Mam rovnaku velkost implosov...;)

LUCIAA,

Samozrejme že bez jedinej chybičky,tvoje prsia ma mataju aj v snoch...škoda ze som nedala 500...snáď raz pôjdem znova,a do väčších,počkám si na Zuleko...;)) ty jed máš ten stredný profil tu idú krasne j sebe,doteraz som bola presvedčena ze sú to VP,keďže ich máš tak pri sebe,to Je aj tým profilom...ale nebezpečne super

zajacik_006

evita1122
ale kľudne ak chceš vidieť galériu,tak pošli fotky aj po opke.Niektoré dievčatá tiež nemajú fotky pred a predsa majú svoj album.A to že máš prská ešte citlivé je úplne normálny hojací proces.Niekoho to bolí viac a dlhšie a inú zasa naopak. Ak si mala nulový základ a teraz máš okolo 300ml,tak tvoje prská pracujú. A tiež ti verím,že si nad mieru spokojná,že máš na hrudi konečne prsia a nie len rovnú plochu:-))). A u koho si bola na operácií?

drndula

Nelly,

Ahoj mina,dlhšie som tu nebola a ako čítam spätne strany dozadu,ty ideš ba reopku?tí he ozaj nutné?daj tomu ešte čas,di jesene sa to snáď upraví,uvidíš...to ti navrhol sám dr.cerven či ty chceš?či to vlastne spôsobilo?drz sa,myslum na teba,som online stále na fcb,hovijedy napíš

evita1122

zajačik

no tak dúfam, že je všetko ok :-) len tu čítam, že baby 2 týždne po op už žiadne bolesti necítia, a už normálne fungujú .. ja tiež už všetko robím, ale som mesiac po a ešte stále mám velmi citlivé prsia a bradavky . a nie že by som si nechcela založiť galériu u Vás, lenže fotku pred už poslať neviem :-) Pred operáciou som prsia nemala skoro žiadne , 70B , implantáty mám mentorky 275ml a 325ml lebo som mala aj asymetriu pre istotu :-) z toho nulového základu mi nespravili tieto implantáty bomby , ale už aspoň nie som plochá :-) neviem ani opísať aká som šťastná , doky pred operáciou ma odfotil, vo štvrtok idem na kontrolu, poprosím ho aby mi tú fotku poslal do mailu a potom by som Ti mohla poslať do galérie pred a aj po fotku

xantipa163

Katuska23147
pozrela som tvoje fotky v galerke.
Odporucam ti na 100% doktora Cervena, on vie pri poklesnutych prskach urobit zazraky. Co by iny chirurg riesil augmentaciou s modelaciou, tak Cerven ti to vie zvnutra pozdvihnut, prichyti sval o zlazu a prska budu krasne postavene a velke. Bez rezov okolo bradaviek a inych "vymozenosti" pri modelacii.
A kedze sa ku Cervenovi tak dlho caka, budes mat kooopec casu na to, aby si si problematiku nastudovala, precitala skusenosti a bola na 100% rozhodnuta, co vlastne chces.

xantipa163

lilabmw
ja ich mam cele pod svalom a pooperacnu v podstate nosim este aj teraz, 7 tyzden po opke. Na naoc stale a cez den to striedam, ale dobre sa v nej citim. Hlavne ked upratujem a podobne zatazovejsie activity ked vykonavam, tak dobre tie prsia drzi.
Mne doctor povedal, ze kludne ju mozem nosit nadalej,je to len plus, ked so si na nu tak zvykla.

zajacik_006

evita1122
vitaj medzi nami.Prečo si myslíš,že nie je ešte niečo v poriadku?Resp.prečo by si si aj ty nechcela založiť album v našej galériíí? A ak ťa neotravujú moje otázky,tak sa ťa chcem ešte opýtať,kto ťa operoval a aké implantáty máš?