Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Gabuliacik vidim, mas ich pekne, ale ja by som ich chcela aj podvihnut :-( fakt si neviem predstavit ako by vyzerali...

BABYmica09

Rita149
A ty preco nosis ten pas a podliepas? aj tebe kleslo prsko? myslela som ze ty ich mas bez problemov uplne

rita149

nellyy

vydrž ešte a poctivo podlepuj a dvihaj pasom, ked sa to za pol roka ked mas termin opky nezlepsi tak chod, ale dovtedy vy som to ruesila takto.Musis vydrzat a byt trpezliva.Pozri na mna, ja som o chvilku 4 mesiace po opke a stale nosievam cez den aspon na par hodin pas a aj podlepujem.

Mery NR

evita1122
ja som mala bradavky tiež dlho citlivé ako väčšina báb, môžeš byť kľudná, je to úplne vpohodej :-) skús si dať do pooperačnej podprdy odličovacie tampóny na bradavky, lebo aj tá elastická látka ti ich dráždi.
vladka19
dnes som robila poriadky medzi podprdami. mám tam zopár pekných z HM, ktoré nemám komu dať a je mi ich ľúto vyhodiť. môžem ti ich poslať keby si chcela, ja by som ich fakt len vyhodila :-)

Zuleko

Drndula
Ja len dúfam,že tie moje prsia nebudú vyzerať ako jeden veľký prsník:DD Videla som jedne 700ml a nepáčili sa mi vyzeralo to ako jedná veľká cicka:-)))Tak dúfam,že ja budem mať iné:-))