Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Zuleko

Zuza Plackova nema urcite 113 cm obvod, minule aj v hoteli Paradise ked tam bol Gotti, tak srandovali ze ake miery si vymyslela :-)

BABYmica09

Zuleko
niekde som citala ze ma 500 sa mi zda..ale ona je strasne velka ked si to tak vezmes urcite ma velmi siroky hrudnik sam o sebe :)

Zuleko

Baby neviete náhodou alebo ste sa niekde nedočítali koľko ml má Zuzana Plačková..zaujíma má to lebo má obvod 113 cm a neviem si predstaviť aký to môže byť imploš:-))

BABYmica09

Rita149
no to teda vobec nie je vidno, az ked si mi povedala tak po blizsom preskumani som si toho vsimla ..Mala si to tak aj pred opkou asi ze? lebo presne o par mm mam aj ja ak si pozries v albume mojom tak uvidis.som zvedeva ci to bude vidiet aj mne tak ako pred opkou .
ale podla mna je to vazne len taka kozmeticka chybicka a absolutne to netreba riesit. ja si myslim ze povodny tvar prs sa jednoducho velmi tazko da korigovat potom po operacii ze velmi zalezi na povodnom stave prs a tak potom vyzeraju i po operacii( co sa tyka asymetrii atd)
...no mas ich krasne v kazdom pripade

rita149

Katuska23147

ked si z BA Mudr.Červeň operuje aj v PK.Tam to máš bližšie.Myslim ze cetu autobusom ale z opky nezvladnes, teda ja by som určite nie!!!A ešte k tomu z BB ako píšeš to by si cestovala dlho , to ej velmi narocne.Musis si nejaky odvoz zabezpecit aby si to mala najpohodlnejsie!

Zuleko

Katuska
Pán doktor Červeň je špička!aj keď ja som u neho operovaná nebola,ale jeho práve hovoria za všetko,no sú aj iný dobrí doktori:))

rita149

BABYmica09

aj ja mam implantat o par mm nišie na pravom prsku.V podprsenke to nie ej videt vobec a ani na holo velmi, frajer to nevidí vôbec, ale ja o tom viem .ked o tom niekto neviem tak si to mozno ano nevsimne ale ked vieš na co sa mas pozerat tak si to vsimnes.Ale ja to neriesim nejak radikalne a neberiem to tragicky.Len ked som doma dam si pas , to ma nijako neobtažujem a nosila som aj podlepene, teraz som asi po tyzdni odlepila.Keby to mam viditeľne viac tak to riešim ,ale myslim ze mi to nieje az tak vidno.