Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Zuelko

Zuza može mat tych 113 bez problemov, ved sa pozri aka je cela velka, ake ma brusisko ked sedi a vlastne aj ked stoji, Ona ma siroky chrbat a aj tie prsa ma take velke ovisnute.

rita149

BABYmica09

ziadna nema uplne rovnake identicke prsia, vzdy je tam nejaky malicky rozdiel či uz pred opkou alebo aj po nej. Len niektore baby sa tym tak nezaoberaju :-)
ty mas krasne prska uz teraz,mozes sa na ne tešit, budu super po case este viac!

luciaaa1

rita149

ja tiež ako tvoj priatel nevidím žiadny rozdiel :-) maš ichkrasne na dokonalom tele :-))

zuleko

zuzine prsia sa mne osobne nepačia, kamoška mi povedala že vyzera ako kojacia žena a fakt :-D vždy ked pozeram paradise tak ma to napadne, ona je taka mohutnejšia a asi ma širší chrbat, tie prsia vyzeraju take padnutejšie, ale ten jej pas že 62cm to jej neverím, to som nemala ani ked som mala 50kg :-)))

gina3

leluska69
vyhovuje Ti len skorší termín? Pretože ja mám 15.5. a kvôli menštruácii, ktorú mám mať práve vtedy by mi ten tvoj celkom vyhovoval.

Zuleko

Luciaaa1
Na margo tých pier,teraz si kámoška dala 1ml kyseliny do pier..najprv som si myslela,že to vôbec nebude vidno ale je to vidno,je to veľmi pekné a vkusné samozrjme,že teraz nemá pery a la Angelina ale vidno to je:-)

Katuska
Keď takto budeš rozmýšľať že čo po deťoch,že sa bojíš narkózy,či ti dobre urobia..tak si tie prsia nikdy nedáš..lebo stále je tam to riziko ČO AK...preto buď tie prsia chceš a ideš do toho aj s tým rizikom alebo nie,ale nemá význam stále rozmýšľať nad negatívnymi vecami..

Katuska23147

Luciaaa1

nie este nemam deti, to je aj dalsi problem, ze co sa stane po kojeni, nechcem to zase po 2-3 ani 5 rokoch cele reparovat... :-( Ja som urcite za silikony iba sa bojim ci mi ich dobre urobia, potom bolesti a narkozy... a toho kojenia ze co potom ako budu vyzerat. Nema niekto skusenosti? Hej velaktrat som sa nachudla tak tam mam aj strie aj uz nic :-D

Rita

ok too nie je problem vziat si taxik. Len neviem co s mamou ta by mi riadne vynadala ako ju poznam.

luciaaa1

zajačik

tebe som sa zabudla podakovať za vytvorenie noveho fotoblogu, ďakujem krasne, dufam že už nebudeš mať s nahadzovaním problemy, velmi ma to mrzelo :-(

drndula

ty si pokladík :-)) vy ma vždy tak ukludníte, ja tiež všade na sebe vidím chyby, a ty maš svoje super! ale baby, ked so zuleko pôjdete do väčších, ja to možno tiež ešte raz risknem, tak ako som sa dušovala po opke, že už nikdy viac, zase by som išla :-))))
mam stredný profil, ja prave lutujem že nemam vysoky, že by boli viac trčiace :-D no ale ja som vtedy počuvla doktora, hned som suhlasila s tým čo navrhol, pri každej opke som bola rozhodnuta že len spevniť, nič vulgarne a potom vždy lutujem, že som nešla do väčších..nam ale asi nikdy nie je dosť

Zuleko

Ďakujem baby za info,lucy ja som to tiež minule pozerala ako si z nej tam uťahovali,ale niekde som minule našla na niejakej stánke,kde sa hlasuje za playmate že má 113,tak len preto sa pýtam:-)

luciaaa1

lucy009

ja som už s tými perami trapna :-))) ale vždy ma niekto/
niečo presvedčí prečo nie permalip, prečo nie kys., prečo nie aquamid, dalšia vec, bojím sa kačičkovskeho vysledku, alebo ineho zleho a naozaj nie som s mojimi až tak nespokojna, len trošičku by som rada doplnila, toto je pre mna ťažke rozhodovanie...a zase ked hovoríš, že nevidiš po jednej davke rozdiel, nie je to malo penazí..ach..a doktor len spomínal davidoff, že ona ma a neviem či už bola na druhej davke ale tuším ano, asi som to poplietla :-)))

katuška

ty si už kojila, alebo ti poklesli po chudnutí čo si písala? ja som mala prave z teba dojem v tvojej novo založenej teme, že ty si 100% presvedčena o silikonoch, lebo tím chlapom si vyvracala reči, že su dobre take ake ich máš, že si nemaš dať umeliny a tak, neboj, radi by si chytili ;-)))